Online Annoncering

Affiliate Marketing Bureau

Skab omtale og reklame på tredjepartssider, og betal kun når der skabes salg eller leads

Hvorfor Affiliate Marketing?

Affiliate Marketing har set en voldsom vækst over de sidste par år. Mellem 2017 og 2018 steg søgevolumen for ordet “Affiliate Marketing” med 44%, og det er der gode grunde til.

Affiliate markedsføring er en nem og sikker måde, at øge din omsætning uden risiko for tab. Den øgede interesse for denne marketingkanal betyder, Affiliate Marketing bliver en større og større faktor i virksomhedernes totale omsætning.

Affiliate Marketing er så populært, da vi kun vil komme til at betale, når der er genereret et salg eller et lead. Derudover kan du selv beslutte, hvor meget du vil betale, så du kan garantere, at du får et positivt afkast. Hvis dit Affiliate marketing samarbejde resulterer i 0 konverteringer, så vil det derfor koste dig 0 kr.

Her hos SearchComet hjælper vi jer med at starte med Affiliate Marketing, og efterfølgende hjælper vi med at pleje og optimere forholdet til Affiliate partnerne, så din virksomhed har den bedste præmis for at blive fremhævet på deres hjemmesider.

De største faldgruber ved Affiliate annoncering er, at dine organiske eller direkte konverteringer kan blive attribueret til tredjeparter, hvorved du betaler for konverteringer, du alligevel ville have fået. Dette har vi meget erfaring med, så vi kan hjælpe jer med at undgå disse udfordringer. Derudover kan vi sætte rammer, der sikrer, at dine partnere ikke kommer til at drive dine egne annoncepriser op.

Brug formularen og vi kontakter dig snarest, hvor vi kan tage en snak om dine muligheder.

SearchComet hjælper dig med:

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Registrering og opsætning af Affiliate program

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Løbende kommunikation med partnerne

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Optimering og videreudvikling af Affiliate aftaler

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Overvågning af performance

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Rådgivning om Affiliate marketing


Vil du også teste Affiliate marketing af, for at se hvad det kan gøre for din omsætning, så kontakt os nu og hør mere om dine muligheder.

GRATIS POTENTIALEANALYSE

Bestil en gratis potentialeanalyse som startskuddet på, hvordan du når dine mål.

Bestil potentialeanalyse Læs mere om samarbejdet