Priser

Hvad koster Digital Marketing for dig?

Med vores beregner kan du indtaste din branche og dit forretningsområde, og så vil vores beregner komme med et kvalificeret bud på en seriøs løsning for din virksomhed.

Hvordan fungerer det?

Vores beregner er ganske simpel at bruge, og vi har forsøgt at dække alle brancher og forretningsområder. Men det er muligt, at du ikke mener, din virksomhed passer ind i vores opdeling. Og så hører vi naturligvis meget gerne fra dig, så vi kan komme med et kvalificeret bud til dig og din virksomhed.

Beregn din pris med 3 simple skridt:

          1.   Vælg din branche
          2.   Vælg dit forretningsområde
          3.   Afkryds dine ønskede marketing discipliner

Herefter får du en estimeret pris på din løsning

Når du vælger discipliner, har vi forsøgt at matche konkurrenceniveauet inden for din branche og dit forretningsområde. Læs beskrivelserne under de tilvalgte discipliner for at få indblik i vores vurdering af konkurrencen for din virksomhed.

Prisen er baseret på det antal timer, vi mener, der skal til for at løfte opgaven, og regnes ud fra vores timepris på 895,-/ex moms. Ved at tegne en årsaftale tilbyder vi 10% på hele løsningen (timepris på 805,-/ex moms).

KONTAKT OS

Skal vi skabe synlighed for din virksomhed?

Søger du specialister i digital marketing, og har du brug for et team, der kan skabe synlighed for din virksomhed? Ikke nok med at vi er eksperter med stor erfaring inden for mange brancher, men vi formår også at gøre det forståeligt for dig, som netop skal til at starte rejsen.

Christian Jessen
CEO & Partner

Christian Jessen
CEO & Partner

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...