Nyhedsbreve

Ved tilmelding til nyhedsbreve accepterer du, at SearchComet løbende sender dig e-mails med information om nyt indhold på SearchComet.dk. Du giver samtidig tilladelse til, at SearchComet lejlighedsvis kan sende information om arrangementer eller andre tilbud, som antages at have interesse.

Når du klikker på links i nyhedsbreve registreres dette, ligesom vi registrerer de oplysninger, du giver os ved tilmelding. Oplysninger indsamles og behandles i henhold til vores cookie– og persondatapolitik. Vi videregiver kun dine oplysninger til tredjepart, i det omfang det er nødvendigt af tekniske årsager, for eksempel ved brug af vores eksterne service til udsendelse af e-mails.

Download og anden brug af indhold
Når du oplyser navn, e-mail, telefonnummer eller andre informationer ved download eller anden brug af indhold på SearchComet.dk, giver du tilladelse til, at SearchComet lejlighedsvis kan sende information om arrangementer eller andre tilbud, som antages at have interesse. Dine oplysninger indsamles og behandles i henhold til vores cookie– og persondatapolitik.