Gaudium Catering: 340% stigning i omsætning (YOY)

Den sjællandske cateringvirksomhed Gaudium satser 100% på digitalt og indledte et samarbejde med SearchComet med en forhåbning om øget synlighed, markant vækst og professionel sparing på det digitale område. Efter ét års samarbejde kan vi krydse af I alle disse bokse og flere til.

“Et niveau over andre digitale bureauer”

Gaudium stod i en situation, hvor det var vigtigt at finde et bureau, der kunne prioritere Gaudiums forretning og udvikling. Hos SearchComet arbejder vi altid for at skabe en god dialog med vores kunder, og dette kom Gaudium til gode. Vores specialister er ambitiøse på kundens vegne og søger altid at skabe vækst. Dertil prioriterer vi relationen til kunden, og kundeservice er altid et fokus, da et godt samarbejde kræver en dybdegående indsigt i kundens værdier, behov og ikke mindst vidensniveau.

Disse elementer betød, at Gaudium fik en behandling, der understøttede, at vi altid var enige om retningen for samarbejdet og arbejdede mod et fælles mål. Ligeledes forsøgte vi altid at synliggøre resultaterne, så Gaudium fik indsigt i løsningen og det potentiale, der blev indfriet.

Ud over vores arbejde med SEO, PPC og Link building hjalp vi også Gaudium med mange andre ad hoc opgaver, heriblandt hjemmesidelancering, udvikling af hjemmeside, analyse af nye områder, sparring og dialog med andre eksterne samarbejdspartnere, troubleshooting af data og mange andre processer.

Herved fik Gaudium en samarbejdspartner, der kunne fungere som deres primære tovholder for alle digitale aktiviteter. 


Et niveau over andre digitale bureauer. Vi oplever at SearchComet har en rigtig god forretningsindsigt og forståelse for vores målsætninger. Stærke alsidige senior kompetencer, som medvirker til at skabe vækst i vores virksomheder. Vi har igennem årene samarbejdet med flere digitale bureauer – heriblandt nogle af landets største – og vi har ikke oplevet et bureau med kompetencer som SearchComet.

Nickolai Dalvang
Direktør i Gaudium

141%
stigning i organisk trafik

345%
stigning i organisk salg

256%
stigning i annonce trafik

348%
stigning i annonce salg

Over 340% stigning i årlig omsætning

Gaudium havde ambitiøse vækstmål, da de valgte at indgå et samarbejde med SearchComet. Gaudium er en virksomhed med fokus på massekommunikation og omnichannel markedsføring. Alle kanaler skal spille sammen, og derved rykke markedsføringen op til et nyt niveau.

Indsatsen på SEM var kombination af fokus på ROAS-mål og CPM-baseret annoncering på alle relevante platforme. Ved at diversificere annonceindsatsen forsøgte vi at dominere alle touchpoints i kunderejsen, hvilket skabte øget synlighed for Gaudiums brand, og medførte samtidig en markant stigning i trafik og omsætning på tværs af kanaler.

SearchComets var ansvarlig for optimering af Google Ads, Microsoft Ads og Facebook Ads – her har vi fordelt budgetterne, så det skabte det størst mulige afkast, imens vi samtidig har haft den komplekse kunderejse i vores overvejelser, for at stimulere og anskaffe trafik fra touchpoints, der havde det bedste potentiale til at generere salg.

Vi har også arbejdet intensivt med SEO og Link Building, hvor vi har skabt fremgang på alle kundens primære søgeord samt udvidet deres organiske rækkevidde med helt nye søgeord. Dette indebar blandt andet opnåelse af placering 1 for to af kundens største og mest profitable søgeord.

Organisk udvikling i kernesøgeord:

 KERNESØGEORD #1 

11.180
månedlige søgnigner

Placering (før): -50


Placering (nu):  1

 KERNESØGEORD #2 

5.560
månedlige søgnigner

Placering (før): 5


Placering (nu):  1

SearchComets evner og hårde arbejde med SEO og Link Building skabte en stigning i organisk omsætning på hele 345%. 
Dette var kun muligt, fordi samarbejdet bygger på stærk tillid og villighed til at gøre, hvad der skal til, for at opnå gode resultater med digital marketing.

Ser vi på den totale udvikling i placeringer kan vi se, at Gaudiums synlighed er steget med 160% på højrelevante søgeord. Denne udvikling skyldes en strategisk tilgang til SEO, hvor vi har haft fokus på alle de vigtigste søgeord i branchen. Vi har bygget højrelevante sider med godt content, der støttes med en god indsats inden for Link Building, så vi kunne hæve sidens autoritet og relevans.

NYE SØGEORD på
placering 1
+53

NYE SØGEORD i top 10
+201

Et strategisk samarbejde, der bygger på tillid, ærlighed og ansvarlighed

Gaudium søgte ikke blot solide resultater, men ønskede samtidigt et digitalt bureau, der kunne tage ejerskab på deres digitale aktiviteter og agere som marketing manager.

Heldigvis stortrives SearchComet i denne rolle, og kombinationen af specialistevner og projektledelse gjorde samarbejdet nemmere og mere overskuelig for kunden.

Gaudium har udvist stor tillid til SearchComet gennem hele processen, hvilket muliggjorde nye projekter og databaserede eksperimenter, som har været med til at styrke – ikke bare resultaterne – men også relationen og samarbejdet mellem Gaudium og SearchComet.

SearchComets kompetencer ligger i koblingen mellem forretningsudvikling og digital marketingviden og –eksekvering. Og netop vores ansvarsfølelse, for at levere et godt stykke arbejde, gør også, at vi altid vil gå den ekstra mil for at forstå din forretning. Det syntes vi er nødvendigt for at skabe et succesfuldt samarbejde.

Det syntes Gaudium heldigvis også.