Hvordan kan vi hjælpe?

CRO i Holbæk

Hos SearchComet brænder vi for, at give dig den bedste CRO-løsning, - også i Holbæk! Hos SearchComet værdsætter vi nærhed og relationer med vores kunder, så her vil du få en god kundeservice ud over det sædvanlige. Dette kommer dig til gode, da det øger vores og kundens produktivitet og indsigt. Vi kan derfor også prale af, at vi har høj kundetilfredsstillelse. Interesseret i et samarbejde? Tag kontakt og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe med dine forretningsmål!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor CRO i Holbæk?

Digital synlighed er ekstremt vigtigt, for at du kan bibeholde din konkurrenceevne. Derfor er det oplagt, at se på mulighederne inden for CRO. Vi skaber CRO-resultater for din virksomhed, ved at ligge en sikker, kompetent og effektiv strategi, der udnytter dine styrker. Vi lytter til dine behov, og aftaler KPIer at arbejde ud fra, så vi sikrer, at vi arbejder mod et fælles mål. Vores specialisters forståelse af dine mål gør, at du bliver hørt, hvilket skaber et bedre samarbejde på sigt.
 
SearchComet er et online marketing bureau, som gennem mange år har arbejdet med CRO. Vha. en struktureret indsats, kan vi hjælpe dig og din virksomhed i Holbæk med at få succes online. Dette gør vi med et tæt CRO-samarbejde, hvor vi tager afsæt i din virksomheds KPIer. Derved får du en samarbejdspartner med stærke kompetencer, som hjælper med at højne din CRO-indsats. Og samtidig får du professionel CRO-rådgivning, så du får en forståelse af vores CRO-anbefalinger.
 
Når vi starter vores samarbejde, er udgangspunktet at fastlægge dine mål. Når vi har fastlagt dine mål med CRO, så får vi set på din nuværende brug af CRO. Hvilket gør, at vi får identificeret mulighederne, så vi kan udarbejde en effektiv CRO-plan. Vores fokus er altid på data, da vi herved kan sikre, at vores arbejde skaber resultater. Det kommer din virksomhed til gode, da vi kan finde det oplagte potentiale, vi skal optimere på.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om CRO i Holbæk

Men hvorfor arbejde sammen med SearchComet? Vi er unikke ved, at vi vil have dig med på den digitale rejse. Vi går den ekstra mil for, at vi er ekstremt gennemsigtige i vores samarbejde. Vi skal ikke være en udgift, men derimod en lønsom investering, da det er sådan, vi får et godt samarbejde. Derfor er det essentielt, at vi fokuserer på dine mål, så vi sikrer, at vi skaber værdi for din virksomhed. SearchComets fokus på et nært og personligt samarbejde betyder, at du vil få en engageret partner, der vil din virksomhed det bedste.
 
Som nævnt tidligere er vi anderledes fra de andre bureauer, ved at vi tager ansvar, og gør vores arbejde og resultater synlige. Her laver vi et marketing dashboard, som giver dig indblik i dine aktiviteter. Dette gør vi for at opbygge den troværdighed, som vi anser for uundværlig i et CRO-samarbejde. Vi kan også invitere på løbende møder gennem samarbejdet, hvor vi kan ændre og forbedre samarbejdet. Så kan vi få mere fokus på det, du føler er vigtigst, så vi opnår en gnidningsfrit og positivt samarbejde.
 
Vil du have et samarbejde med et ærligt og åbent CRO bureau, som kan skabe digital succes for din virksomhed? Vi står klar til at hjælpe dig, så du kan opnå dine vækstmål. Ønsker du at vide mere om et samarbejde, kan du altid kontakte os. Vi ser frem til at tage en snak med dig, hvorefter vi kan udarbejder et tilbud til dig. Ellers kan du udfylde formularen her på siden, så giver vi dig et kald.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...