Hvordan kan vi hjælpe?

CRO i Hundested

Vil du have en CRO-løsning, der giver øget synlighed og omsætning uanset om din virksomhed er i Hundested, eller om du målretter personer i Hundested. Hos SearchComet går vi ind for et tæt samarbejde, så her er du garanteret en sparringspartner, der brænder for din forretning. Dette ser vores kunder mange fordele i, da det øger vores og kundens produktivitet og indsigt. Vi kan derfor også være stolte af, at vi har fået 5 stjerner på Trustpilot, Facebook og Google. Interesseret i et samarbejde? Tag kontakt til os nu - vi glæder os til at indlede en dialog om dine muligheder!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor CRO i Hundested?

Din digitale tilstedeværelse er ekstrem vigtig, for at du kan bibeholde din konkurrenceevne. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at udnytte de mange digitale muligheder. Vi hjælper med at skabe de bedste CRO-resultater, ved at udtænke en strategi, der udnytter dine styrker i markedet. Vi vil gerne arbejde ud fra aftalte KPIer, så der ikke er tvivl om, hvad vi skal opnå. Vores fokus på at opnå dine mål gør, at vi får et tættere samarbejde, og det sikrer, at du bliver hørt.
 
SearchComet er et online marketing bureau, med rig erfaring inden for CRO. Vha. en struktureret indsats, opfylder vi dine CRO-ambitioner i Hundested. Dette sker gennem et tæt samarbejde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds KPIer. Derved får du et hold pasionerede specialister, som skaber solide CRO-resultater for virksomheden. Derudover giver vi dig kompetent rådgivning under hele samarbejdet, så du får en dyb indsigt i CRO og CRO-strategien for din virksomhed.
 
Når vi begynder et CRO-samarbejde med dig, tager vi udgangspunkt i dine målsætning. Når vi har klarlagt dine mål med CRO, ser vi nærmere på, hvordan du bruger CRO i dag. Hvilket gør, at vi får identificeret mulighederne, så vi kan forme en grundig CRO-plan. Hos SearchComet tager vi udgangspunkt i den tilgængelige data, da vi herved kan sikre, at vores arbejde skaber resultater. Det resulterer i de bedste resultater for din virksomhed, da dataindsigten tillader, at vi finder den optimale strategi.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om CRO i Hundested

Men hvad har vi at tilbyde? Vi er ikke blot glade, når du får succes - vi vil også have dig med på rejsen. Derfor kan du virkelig forvente, at du får fuld indsigt i din løsning. Vi skal være lønsomme, da det er sådan, vi får et lagt og produktivt samarbejde. Derfor er det også vigtigt, at vi har en tæt dialog, så du forstår, hvad der skal til, for at opnå dine mål. Vores nærværende samarbejdsform betyder, at du vil få en engageret partner, der vil din virksomhed det bedste.
 
Som vi sagde tidligere, syntes vi, vi gør tingene bedre end de andre bureauer, ved at vi har masser af dialog og samtidig gør vores arbejde synligt. Her laver vi et marketing dashboard, som viser dine kernetal og vores udførte opgaver. Herved skabes den gennemsigtighed, som skaber det bedste og mest optimale CRO-samarbejde. Vi holder også ofte løbende møder, hvor vi har mulighed for at reorientere samarbejdet. Det fører til, at vi hurtigt identificerer misforståelser, så vi får et endnu bedre samarbejde.
 
Lyder det interessant, og søger du et CRO-samarbejde, så du kan øge dine resultater online, også i Hundested? Hos SearchComet står vi klar til at hjælpe, så du kan opnå dine vækstmål. Vil du vide mere om et CRO-samarbejde, kan du kontakte os på tlf. eller mail. Vi tilbyder et uforpligtende møde, hvor vi lærer mere om din virksomhed, så vi kan lave et tilbud til dig. Ellers send dine oplysninger med formularen her på siden - så ringer vi dig op.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...