Hvordan kan vi hjælpe?

B2B Digital Marketing i Hillerød

Vil du have en B2B Digital Marketing-løsning, der giver øget synlighed og omsætning uanset om din virksomhed er i Hillerød, eller om du målretter personer i Hillerød. Hos SearchComet får du en tæt samarbejdspartner, så her får du et samarbejde skræddersyet dine behov. Dette er populært blandt vores kunder, da det resulterer i rigtig gode samarbejder. Vi kan derfor også prale af, at vi har fået 5 stjerner på Trustpilot, Facebook og Google. Vil du have et tilbud på B2B Digital Marketing? Tag kontakt til os nu!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor B2B Digital Marketing i Hillerød?

Din online tilstedeværelse er vigtig, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at se på mulighederne inden for B2B Digital Marketing. Vi sikrer gode B2B Digital Marketing-resultater, ved at planlægge en B2B Digital Marketing-strategi med fokus på dine styrker. Vi arbejder ud fra aftalte KPIer (Key Performance Indicators), så der ikke er tvivl om, hvad vi skal opnå. Vores fokus på at opnå dine mål gør, at vi får det optimale samarbejde med fokus på dine ønsker.
 
Vi er et digital marketing bureau, der har mange års erfaring inden for B2B Digital Marketing. Gennem en målrettet strategi, sikrer vi, at din virksomhed i Hillerød opnår succes online. Dette sker gennem et nært B2B Digital Marketing-samarbejde, hvor vi arbejder ud fra dine KPIer. Derved får du en stærk samarbejdspartner, som giver dig viden og skaber gode B2B Digital Marketing-resultater for din virksomhed. Derudover giver vi dig kompetent rådgivning under hele samarbejdet, så du til hver en tid har indblik i B2B Digital Marketing-strategien for din virksomhed.
 
Når vi etablerer et B2B Digital Marketing-samarbejde, fastlægger vi dine formål med B2B Digital Marketing. Når vi har fået indsigt i dine mål, ser vi nærmere på, hvordan du bruger B2B Digital Marketing i dag. Herved får vi et klart billede af de muligheder, så vi kan forme en grundig B2B Digital Marketing-plan. Vores udgangspunkt er altid at se på konkret data, da vi herved kan gå mere målrettet til værks. Det vil øge sandsynligheden for succes, da vi herved kan undgå at bruge penge på noget, der ikke virker optimalt alligevel.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om B2B Digital Marketing i Hillerød

Men hvad har vi at tilbyde? Vores spidskompetence er, at involvere os og være nærværende i samarbejdet. Derfor gør vi alt for, at du bliver involveret i din løsning. Vi skal være lønsomme, da vi herved får det bedste samarbejde. Dette er netop årsagen til, at vi får talt om dine KPIer, så vi kan sikre, at vi lever op til dem. Vores fokus på et nært samarbejde betyder, at du vil blive behandlet som en særlig kunde uanset løsningens størrelse.
 
Som vi sagde tidligere, syntes vi, vi gør tingene bedre end de andre bureauer, ved at vi gør resultaterne og opgaverne klare hver måned. Dette sker gennem vores marketing dashboard, som viser resultaterne af aktiviteterne i månedlige statusser. Dette gør vi for at opbygge den troværdighed, som vi mener er nødvendig for et effektivt B2B Digital Marketing-samarbejde. Vi tager også gerne telefonmøder periodisk, hvor vi kan ændre og forbedre samarbejdet. Så kan vi få mere fokus på det, du føler er vigtigst, så vi løbende forbedrer og optimerer samarbejdet.
 
Lyder det interessant, og søger du et B2B Digital Marketing-samarbejde, som kan løfte din forretnings resultater på nettet? Vi er klar til at hjælpe dig, så du kan få adgang til en helt ny kundegruppe. Hvis du gerne vil vide mere om et potentielt B2B Digital Marketing-samarbejde, kan du kontakte os på tlf. eller mail. Vi ser frem til at tale med dig, hvor vi kan tale om dine behov og ambitioner for et samarbejde. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden - så ringer vi dig op.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...