Hvordan kan vi hjælpe?

B2B Digital Marketing i Vester Hassing

Vil du have øget synlighed på nettet? Få en B2B Digital Marketing løsning hos SearchComet om så din virksomhed er i Vester Hassing eller andre dele af landet. Hos SearchComet går vi ind for et tæt samarbejde, så her vil du få en god kundeservice ud over det sædvanlige. Dette oplever vores kunder som en kæmpe styrke, da det øger vores og kundens produktivitet og indsigt. Vi kan derfor også prale af, at vi har høj kundetilfredsstillelse. Vil du have et tilbud på B2B Digital Marketing? Tag kontakt og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe med dine forretningsmål!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor B2B Digital Marketing i Vester Hassing?

Din digitale tilstedeværelse er ekstrem vigtig, for at du kan udvikle din forretning. Derfor er det oplagt, at se nærmere på B2B Digital Marketing som marketing initiativ. Vi sikrer gode B2B Digital Marketing-resultater, ved at planlægge en B2B Digital Marketing-strategi med fokus på dine styrker. Vi lytter til dine behov, og aftaler KPIer at arbejde ud fra, så vi arbejder mod et fælles mål. Vores specialisters forståelse af dine mål gør, at vi skaber et bedre samarbejde skræddersyet til dine behov.
 
SearchComet er et digitalt marketing bureau, som gennem mange år har arbejdet med B2B Digital Marketing. På baggrund af vores rige erfaring, hjælper vi dig og din virksomhed, med at tappe ind i et nyt potentiale vha. online kanaler. Dette sker gennem et nært B2B Digital Marketing-samarbejde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds KPIer. Derved får du en stærk samarbejdspartner, som løfter virksomhedens B2B Digital Marketing-indsats til nye højder. Derudover får du kvalificeret B2B Digital Marketing-rådgivning, så du til hver en tid har indblik i B2B Digital Marketing-strategien for din virksomhed.
 
Når vi starter et B2B Digital Marketing-samarbejde, er udgangspunktet at fastlægge dine mål. Når vi har fundet ud af dine mål med B2B Digital Marketing, ser vi nærmere på, hvordan du bruger B2B Digital Marketing i dag. Derved får vi et indblik i potentielle muligheder, så vi kan lave en succesfuld handlingsplan for din B2B Digital Marketing-indsats. Vores fokus er altid på data, da det hjælper os, med at træffe de rette valg. Det kommer din virksomhed til gode, da dataindsigten tillader, at vi finder den optimale strategi.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om B2B Digital Marketing i Vester Hassing

Men hvorfor skal du netop samarbejde med os? Vi er fast besluttet på, at du skal få den bedste oplevelse som kunde hos os. Derfor er vores mål, at du bliver involveret i din løsning. Vores mål er, at vores aktiviteter skal være lønsomme, da vi ønsker et langt og produktivt samarbejde. Dette er årsagen til, at vi har en tæt dialog, så du forstår, hvad der skal til, for at opnå dine mål. Vores fokus på nærhed og personlig engagement betyder, at du vil blive behandlet som en særlig kunde uanset løsningens størrelse.
 
Som sagt går vi op i gennemsigtighed, og det mærkes, ved at vi har masser af dialog og samtidig gør vores arbejde synligt. Her laver vi et marketing dashboard, hvor du får indsigt i dine marketingaktiviteters udvikling. Dette gør vi for at opbygge den troværdighed, som vi mener er nødvendig for et effektivt B2B Digital Marketing-samarbejde. Vi kan også invitere på løbende møder gennem samarbejdet, hvor vi kan evaluere samarbejdet. Så får vi en bedre forståelse af hinanden, så vi opnår en gnidningsfrit og positivt samarbejde.
 
Har du brug for et (nyt) B2B Digital Marketing-bureau, som kan skabe digital succes for din virksomhed? Vores specialister står klar til at hjælpe dig, så du kan få flere kunder. Ønsker du at vide mere om et samarbejde, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail. Vi ser frem til at tage en uforpligtende snak, hvor vi samtidig fortæller lidt om, hvordan et B2B Digital Marketing-samarbejde kunne se ud. Alternativt kan du kontakte os via kontaktformularen - så giver vi dig et kald.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...