Hvordan kan vi hjælpe?

Digital Markedsføring i Ringkøbing

Vil du have øget synlighed på nettet? Få en Digital Markedsføring løsning hos SearchComet - også i Ringkøbing! Hos SearchComet får du en tæt samarbejdspartner, så her får du et samarbejde skræddersyet dine behov. Dette kommer dig til gode, da alle kunder er forskellige, og har brug for forskellige tilgange. Vi er derfor også glade for, at vores kunder roser os på diverse anmeldelsessider. Vil du have et tilbud på Digital Markedsføring? Tag kontakt til os nu!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor Digital Markedsføring i Ringkøbing?

Digital synlighed er ekstremt vigtigt, for at du kan bibeholde din konkurrenceevne. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at se nærmere på Digital Markedsføring som marketing initiativ. Vi hjælper med at skabe de bedste Digital Markedsføring-resultater, ved at lave en målrettet strategi med fokus på dine styrker og KPIer. Vi vil gerne arbejde ud fra aftalte KPIer, så vi sikrer, at vi arbejder mod et fælles mål. Vores specialisters forståelse af dine mål gør, at vi får et tættere samarbejde, og det sikrer, at du bliver hørt.
 
SearchComet er et digitalt marketing bureau, der har mange års erfaring inden for Digital Markedsføring. På baggrund af vores rige erfaring, hjælper vi dig og din virksomhed, med at tappe ind i et nyt potentiale vha. online kanaler. Dette sker gennem et nært Digital Markedsføring-samarbejde, hvor vi tager afsæt i din virksomheds KPIer. Derved får du en ambitiøs samarbejdspartner, som er med til at skabe Digital Markedsføring-resultater for virksomheden. Derudover giver vi dig kompetent rådgivning under hele samarbejdet, så du til hver en tid har indblik i Digital Markedsføring-strategien for din virksomhed.
 
Når vi etablerer et Digital Markedsføring-samarbejde, er dine mål det første vi får fastlagt. Når dine mål er kortlagt, så får vi set på din nuværende brug af Digital Markedsføring. Herved får vi et klart billede af de muligheder, så vi kan lave en Digital Markedsføring-strategi. Hos SearchComet tager vi afsæt i din historiske data, da vi herved kan gå mere målrettet til værks. Dette kommer dig til gode, da vi herved kan optimere hele Digital Markedsføring-processen.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Digital Markedsføring i Ringkøbing

Men hvorfor skal du netop samarbejde med os? Vi er unikke ved, at vi vil have dig med på den digitale rejse. Derfor vil du opleve, at du inddrages i processen, så du har indsigt i alt vi gør. Vores mål er, at vores aktiviteter skal være lønsomme, da vi herved får det bedste samarbejde. Dette er årsagen til, at vi fokuserer på dine mål, så vi sikrer, at vi skaber værdi for din virksomhed. Vores fokus på nærhed og personlig engagement betyder, at du vil få en engageret partner, der vil din virksomhed det bedste.
 
Som vi sagde tidligere, syntes vi, vi gør tingene bedre end de andre bureauer, ved at vi har masser af dialog og samtidig gør vores arbejde synligt. Det gør vi, ved at opsætte et marketing dashboard, som viser dine kernetal og vores udførte opgaver. Således skaber vi den transparens, som skaber det bedste og mest optimale Digital Markedsføring-samarbejde. Vi har også ofte løbende statusmøder med kunder, hvor vi kan følge op på samarbejdet og resultaterne. Det fører til, at vi hurtigt identificerer misforståelser, så vi opnår en gnidningsfrit og positivt samarbejde.
 
Har du brug for et (nyt) Digital Markedsføring-bureau, som kan løfte din forretnings resultater på nettet? Vi står klar til at hjælpe dig, så du kan øge din virksomheds omsætning. Vil du vide mere om et Digital Markedsføring-samarbejde, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail. Vi ser frem til at tage en snak med dig, hvor vi lærer mere om din virksomhed, så vi kan lave et tilbud til dig. Ellers send dine oplysninger med formularen her på siden - så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...