Digitalt SEO og SEM Bureau i Aarhus

Vi hjælper virksomheder i Aarhus med professionel og effektiv digital marketing inden for bl.a. SEO, SEM (Google, Facebook, Instagram, LinkedIn og Bing Ads) og Konverteringsoptimering.

Vi tilbyder en gratis potentialeanalyse som start på et godt samarbejde. Vores løsninger har fokus på resultater, men vi prioriterer ligeledes den nære lokale kundekontakt.

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

SearchComet har leveret vores hjemmeside. Vi har under hele forløbet været i en meget go og professionel dialog.SearchComet har formået at ramme vores stil og vores individuelle sprog på siden og har under hele samarbejdet forstået at matche vores behov.Derfor kan jeg give mine allerbedste anbefalinger til drengene fra SearchComet.Martin Sorgenfrei, direktør i Kolibri Film
Martin Sorgenfrei
09:50 23 Mar 20
Jeg kan varmt anbefale SearchComet - De er super i deres kommunikationer. Jeg har brugt andre marketingfolk før, men ingen lever op til deres standard. Godt arbejde!mvhMathias, DataSupport.dk
Mathias Fuhs
10:40 03 Jan 20
SearchComet er hurtige, dygtige og meget ærlige. Stor gennemsigtighed i en branche som er ekstremt ugennemsigtig.mvhMathias, DataSupport.dk
mathiasfuhs
10:39 03 Jan 20
Vi har aldrig samarbejdet med et lignende bureau, der skaber så stærkt et tillidsbånd. SearchComet er et bureau som få, der formår at kombinere stor faglighed med engagement og personlighed. Som kunde hos SearchComet får man oplevelsen af, at relationer og kvalitet er vigtigere end mersalg. Vores Google-aktiviteter kunne ikke være i bedre hænder!/Kommunikation, Kristoffer Mølstrøm
Aarhus Maskinmesterskole
07:56 25 Oct 19
På Aarhus Maskinmesterskole har vi aldrig samarbejdet med et lignende bureau, der skaber så stærkt et tillidsbånd. SearchComet er et bureau som få, der formår at kombinere stor faglighed med engagement og personlighed. Som kunde hos SearchComet får man oplevelsen af, at relationer og kvalitet er vigtigere end mersalg. Vores Google-aktiviteter kunne ikke være i bedre hænder!/Kommunikation, Kristoffer Mølstrøm
Kristoffer Mølstrøm
06:05 10 Oct 19
Kan anbefales til en hver tid. Har for nylig indgået samarbejde med SearchComet og det er yderst kompetente folk der står bag dette firma. Har kun positive oplevelser der fra. Der er resultater bag deres arbejde.
Frank Myrtue
06:56 21 Aug 19
Et niveau over andre digitale bureauer. Vi oplever at Search Comet har en rigtig god forretningsindsigt, og forståelse for vores målsætninger. Stærke alsidige senior kompetencer, som medvirker til at skabe vækst i vores virksomheder. Vi har igennem årene samarbejdet med flere digitale bureauer – heriblandt nogle af landets største - og vi har ikke oplevet et bureau med kompetencer som Search Comet.
Nickolai Dalvang
07:18 16 Aug 19
Professionelt bureau, som er rigtig gode til online annoncering (på bl.a. Google Ads og Facebook) og SEO. Overall yderst kompetente inden for digital marketing.
Mathilde Horsager
14:41 22 Jul 19
Morten og Christian har været en kæmpe hjælp for mig og mit firma i forbindelse med min online marketing. Jeg har været selvstændig i 2 år, da jeg laver et samarbejde og jeg kan tydeligt se at jeg får flere klienter og flere finder frem til min virksomhed. Selv om jeg ikke er så teknisk stærk, har de været så søde og tålmodige, forklaret tingene for mig og stået klar med support hurtigt. Det er tydeligt de brænder for deres fag og man må sige, deres kundeservice er i top. Jeg er super tilfreds!
Annemaia Møller
10:16 18 Jul 19
Da jeg indgik et samarbejde med Search Comet omkring online markedsføring af min webshop, var det primært med fokus på annoncering og SEO. Jeg har dog ikke bare fået en leverandør, men en dedikeret samarbejdspartner, som jeg har oplevet som yderst ambitiøs, også på vegne af min forretning. Samarbejdet har derfor i højere grad udviklet sig til en 360-graders optimering af forretningen.Search Comet formår at udfordre mig, komme med nye idéer og samarbejdet har fra første færd skabt synlige resultater. De har altid haft en høj grad af gennemsigtighed i deres arbejde, og det har gjort at jeg fra starten har følt mig i helt trygge hænder. Berit K Jensen – Ejer af webshoppen, Opgaverforbørn.dk
Opgaver for Børn
11:53 08 Jul 19
Search Comet har rådgivet min virksomhed Evivo, med online synlighed og google adds. Samarbejdet har indtil videre været upåklageligt, og Search Comet har brugt tid på at forstå vores branche. Vi oplever at have fået høj værdi for pengene, og vi har en ærlig sparring. Search Comet fremstår som en engageret team og fagligt stærke. Hilsen ejer af Evivo
Marie Merrild
11:15 10 Jun 19
Kan anbefales til en hver tid. Har for nylig indgået samarbejde med SearchComet og det er yderst kompetente folk der står bag dette firma. Har kun positive oplevelser der fra. Der er resultater bag deres arbejde.
Frank Myrtue
12:45 28 May 19
Kan anbefales til en hver tid. Har for nylig indgået samarbejde med SearchComet og det er yderst kompetente folk der står bag dette firma. Har kun positive oplevelser der fra. Der er resultater bag deres arbejde.
Frank Myrtue
11:51 24 May 19
Professionelt bureau, som er meget kompetente inden for digital marketing.
Mathilde Horsager
11:32 17 Apr 19

Et lokalt og nærværende samarbejde

Vi brænder for vores kunder, og det vil vi gerne have kunderne føler. Derfor holder vi altid en tæt kontakt til dig som kunde, så vi altid har føling med din virksomheds udvikling og situation. Det optimale samarbejde er hvor vi har en fælles strategi vi arbejder ud fra, så vi kan arbejde sammen mod et fælles mål.

Vi holder dig altid opdateret om vores arbejde, og vi gør alt vi kan, for at have en fælles forståelse for, hvilken retning vi bevæger os i. For at gøre dette, bruger vi nedenstående model i vores samarbejde.

Denne model sikrer, at vi altid arbejder sammen mod de samme mål, og at vi altid får evalueret samarbejdet løbende. Ét værktøj vi bruger, for at holde dig opdateret om samarbejdet og resultaterne, er vores dashboard. Alle vores kunder får et detaljeret dashboard, hvor alle de vigtigste KPI´er og statistikker er samlet.

Derudover udarbejder vi en månedlig status, hvor vi beskriver hvad tiden er brugt med. Sidst men ikke mindst har vi søgeordsmonitorering for vores SEO kunder, hvor vi ugentligt sender en rapport med tal for, hvordan dine placeringer på udvalgte søgeord har udviklet sig. Alle disse værktøjer betyder, at vi altid kan holde dig opdateret om udviklingen og resultaterne.

Vi forsøger altid at være åbne og fleksible omkring samarbejdet, og derfor ændrer vi gerne på processerne, hvis det er i din interesse. Det gør vi, da ikke alle kunder vil have samme kapacitet til at være en aktiv del af arbejdsprocessen.

Derfor kan du trygt udtrykke ønsker løbende i samarbejdet for, hvordan samarbejdet skal se ud og formes, og så gør vi vores bedste for, at udføre arbejdet på den måde, der passer bedst ind i din hverdag.

Læs om samarbejde

Hør, hvordan vi kan hjælpe dig

Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig indenfor 24 timer.
Vi glæder os til at tale med dig.