start din digitale rejse

Hjemmeside Analyse

Udnytter du dine digitale muligheder på korrekt vis via din hjemmeside? Kan der være muligheder i din hjemmeside, som du ikke udnytter i form af PPC, SEO eller noget helt tredje? Det kan være svært at holde styr på alle delene i ens hjemmeside, hvorfor vi hos SearchComet kan tilbyde dig en hjemmeside analyse.

Med vores hjemmeside analyse, går vi igennem hele din hjemmeside. Når vi udarbejder en hjemmeside analyse, finder vi frem til steder, hvor du ikke udnytter dit potentiale korrekt, heri bl.a. inden for SEO, Google Ads, Facebook Ads, Linkbuilding og meget mere.

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så tag endelig kontakt til os i dag, så vi kan komme i gang med din hjemmeside analyse. Det bedste ved det hele er, at det er helt gratis og uforpligtende.

Når hjemmeside analysen er færdig, tager vi gerne en åben dialog om vores fund, samtidig med du modtager den i din indbakke. Hvad du herfra gør med hjemmeside analysen, det er helt op til dig.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer

  Dit domæne

  Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

  Eventuelle bemærkninger til analysen (valgfrit)

  Hjemmeside analysen kan indeholde:

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

  FAQ

  Forpligter jeg mig til noget?

  En gratis hjemmeside analyse er helt uforpligtende.

  Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

  Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

  Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din hjemmeside analyse.

  Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din hjemmeside analyse.

  Hvordan får jeg min hjemmeside analyse?

  Så snart vi har færdiggjort din hjemmeside analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

  Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.