SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem digital strategi, søgemaskineoptimering, online annoncering og konverteringsoptimering.

 

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

 

Begyndelsen på SearchComet

Vi har launchet SearchComet, fordi vi vil gøre tingene anderledes.

De store bureauer bliver kun større i håbet om at lande endnu større kunder. Det betyder også, at distancen mellem kunde og bureau bliver større.

Hos SearchComet er vi et mindre hold af passionerede specialister, og vi har ingen at gemme os bag. Det er os, der udfører arbejdet, leder projekterne og ser dig i øjnene, når vi gennemgår resultaterne. 

Vi prioriterer heller ikke vores kunder efter størrelsen af deres forretning – så uanset om du har en kæmpe global virksomhed, eller om du sælger lokalt i dit nærområde, går vi altid helhjertet ind i samarbejdet.

Vi har rig bureauerfaring og et stærkt kompetencegrundlag. Vi satser på tætte relationer, nærværende kundeservice og eksekvering i bedste kvalitet.

Hvem er SearchComet?

Christian jessen
CEO & Co-founder


cj@searchcomet.dk               +45 2754 8705

morten lundgaard
CtO & Co-founder


ml@searchcomet.dk               +45 2754 8706

MATHILDE SKOV
SEO– og Content Specialist


ms@searchcomet.dk               +45 2754 8743

Vi holder til i Aarhus

Har du det også godt med at møde dit team ansigt til ansigt, så kom og besøg os på vores kontor i Højbjerg.
Vi kommer også meget gerne ud til jer – og vi har allerede mange kunder på Fyn og Sjælland.

Book et møde >