Hvordan kan vi hjælpe?

AdWords i Albertslund

Vil du have øget synlighed på nettet? Få en AdWords løsning hos SearchComet om så din virksomhed er i Albertslund eller andre dele af landet. Hos SearchComet får du en tæt samarbejdspartner, så her vil du få en god kundeservice ud over det sædvanlige. Dette ser vores kunder mange fordele i, da det skaber flere og bedre resultater. Vi kan derfor også prale af, at vores kunder roser os på diverse anmeldelsessider. Vil du høre mere? Tag kontakt til os nu - vi glæder os til at indlede en dialog om dine muligheder!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor AdWords i Albertslund?

Din digitale tilstedeværelse er ekstrem vigtig, for at du kan opnå konstant vækst i disse tider. Derfor skal du virkelig overveje, at se på mulighederne inden for AdWords. Vi sikrer gode AdWords-resultater, ved at udnytte vores erfaringer inden for AdWords, til at lave en effektiv strategi til dig. Vi lytter til dine behov, og aftaler KPIer at arbejde ud fra, så der ikke er tvivl om, hvad vi skal opnå. Vores fokus på dine mål gør, at vi får et tættere samarbejde, og det sikrer, at du bliver hørt.
 
SearchComet er et digitalt marketing bureau, med rig erfaring inden for AdWords. Ved hjælp af effektive initiativer, sikrer vi, at din virksomhed i Albertslund opnår succes online. Dette gør vi med et tæt AdWords-samarbejde, hvor omdrejningspunktet er din virksomheds målsætninger. Derved vil du få en viljestærk samarbejdspartner, som giver dig viden og skaber gode AdWords-resultater for din virksomhed. Og samtidig får du professionel AdWords-rådgivning, så du altid har indsigt i AdWords-strategien og hvorfor vi gør, hvad vi gør.
 
Når vi etablerer et AdWords-samarbejde, tager vi udgangspunkt i dine målsætning. Når vi har fået indsigt i dine mål, ser vi nærmere på, hvordan du bruger AdWords i dag. Herved får vi et klart billede af de muligheder, så vi kan lave en effektiv AdWords-strategi. Hos SearchComet tager vi udgangspunkt i den tilgængelige data, da vi herved kan sikre, at vores arbejde skaber resultater. Dette betyder bedre resultater for dig, da vi kan identificere de lavthængende frugter, vi skal have "plukket".

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om AdWords i Albertslund

Men hvorfor skal du netop samarbejde med os? Vi er unikke ved, at vi vil have dig med på den digitale rejse. Derfor vil du opleve, at du får fuld indsigt i din løsning. Vi vil være en lønsom investering, da det er sådan, vi får et godt samarbejde. Dette er netop årsagen til, at vi skal have en tæt indledende dialog omkring dine mål. Vores nærværende samarbejdsform betyder, at du vil få en engageret partner, der vil din virksomhed det bedste.
 
Som vi sagde tidligere, syntes vi, vi gør tingene bedre end de andre bureauer, ved at vi tager ansvar, og gør vores arbejde og resultater synlige. Her laver vi et marketing dashboard, hvor du kan se dine primære tal og månedlige statusser. Dette er med til at skabe den gennemsigtighed, som vi mener er nødvendig for et effektivt AdWords-samarbejde. Vi har også ofte løbende statusmøder med kunder, hvor vi kan justere og evaluere samarbejdet. Så får vi en bedre forståelse af hinanden, så vi får et endnu bedre samarbejde.
 
Vil du have et samarbejde med et ærligt og åbent AdWords bureau, så du kan opnå større synlighed online og i Albertslund. Hos SearchComet står vi klar til at hjælpe, så du kan få flere kunder og mere omsætning. Vil du vide mere om et AdWords-samarbejde, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail. Vi ser frem til at tage en snak med dig, hvor vi også kan estimere en mulig AdWords-løsning for dig. Du kan også vælge at udfylde formularen her på siden - så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...