Hvordan kan vi hjælpe?

AdWords i Brande

AdWords i Brande. Sådan får du øget synlighed og omsætning online - også i Brande! Hos SearchComet får du en tæt samarbejdspartner, så her vil du få en god kundeservice ud over det sædvanlige. Dette ser vores kunder mange fordele i, da vi kan behandle kunderne forskelligt ud fra konteksten af deres situation. Vi er derfor også stolte af, at vi har meget lav kundeudskiftning. Vil du have et tilbud på AdWords? Tag kontakt til os nu!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor AdWords i Brande?

Din digitale tilstedeværelse er ekstrem vigtig, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at se nærmere på AdWords som marketing initiativ. Vi sikrer gode AdWords-resultater, ved at udtænke en strategi, der udnytter dine styrker i markedet. Vi arbejder ud fra aftalte KPIer (Key Performance Indicators), så der ikke er tvivl om, hvad vi skal opnå. Vores anerkendelse af vigtigheden af dine mål betyder, at du bliver hørt, hvilket skaber et bedre samarbejde på sigt.
 
SearchComet er et digitalt marketing bureau, som har arbejdet med AdWords i mange år. Vha. en struktureret indsats, opfylder vi dine AdWords-ambitioner i Brande. Dette sker gennem et tæt samarbejde, hvor vi arbejder ud fra dine KPIer. Derved får du en ambitiøs samarbejdspartner, som er med til at skabe AdWords-resultater for virksomheden. Derudover giver vi dig kompetent rådgivning under hele samarbejdet, så du ved, hvorfor vi gør, hvad vi gør, for at løfte din AdWords-strategi.
 
Når vi begynder et AdWords-samarbejde med dig, får vi fastlagt dine målsætning. Når vi har fundet ud af dine mål med AdWords, ser vi kort på din nuværende AdWords-situation. Herved får vi et kendskab til det potentiale, så vi kan lave en AdWords-strategi. Vores fokus er altid på data, da vi herved kan undgå tidligere fejl og fokusere på, hvad der virker. Det resulterer i de bedste resultater for din virksomhed, da vi kan finde det oplagte potentiale, vi skal optimere på.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om AdWords i Brande

Men hvad har vi at tilbyde? Vi er ikke som andre bureauer, da vi går ind for den helt personlige kontakt. Derfor gør vi alt for, at du bliver involveret i din løsning. Vi vil være en lønsom investering, da det er sådan, vi får et godt samarbejde. Derfor er det også vigtigt, at vi har en tæt dialog, så du forstår, hvad der skal til, for at opnå dine mål. Vores nærværende samarbejdsform betyder, at du vil opleve, at vi brænder for din virksomhed lige så meget som dig.
 
At vi anser os selv som gennemsigtige og troværdige mærkes i samarbejdet, ved at vi deler opgavelister hver måned samt resultaterne for måneden. Dette sker gennem vores marketing dashboard, hvor du kan se dine primære tal og månedlige statusser. Dette gør vi for at etablere den troværdighed, som er med til at skabe et helt specielt AdWords-samarbejde. Vi holder også ofte løbende møder, hvor vi kan følge op på samarbejdet og resultaterne. Derved får vi løst eventuelle misforståelser effektivt, så vi opnår en gnidningsfrit og positivt samarbejde.
 
Vil du have et samarbejde med et ærligt og åbent AdWords bureau, som kan løfte din forretnings resultater på nettet? Vi står klar til at hjælpe dig, så du kan opnå dine vækstmål. Vil du høre mere om dine AdWords-muligheder, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at tage en snak med dig, hvor vi kan tale om dine behov og ambitioner for et samarbejde. Ellers kan du udfylde formularen her på siden, så giver vi dig et kald.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...