Hvordan kan vi hjælpe?

AdWords i Brønderslev

Med SearchComet får du den bedste AdWords-løsning uanset om din virksomhed er i Brønderslev, eller om du målretter personer i Brønderslev. Hos SearchComet får du en tæt samarbejdspartner, så her vil du få en god kundeservice ud over det sædvanlige. Dette kommer dig til gode, da det skaber flere og bedre resultater. Vi kan derfor også prale af, at vi har fået 5 stjerner på Trustpilot, Facebook og Google. Interesseret i en AdWords-løsning? Tag kontakt til os nu - vi glæder os til at indlede en dialog om dine muligheder!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor AdWords i Brønderslev?

At være tilstedeværende online er ekstremt vigtigt, for at du kan bibeholde din konkurrenceevne. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at udnytte de mange digitale muligheder. Vi giver dig de bedste forudsætninger for succes, ved at udnytte vores erfaringer inden for AdWords, til at lave en effektiv strategi til dig. Vi vil gerne arbejde ud fra aftalte KPIer, så vi har en fælles forståelse af, hvad målet med initiativet er. Vores ønske om at forstå dine mål betyder, at vi får et tættere samarbejde, og det sikrer, at du bliver hørt.
 
Vi er et digital marketing bureau, som gennem mange år har arbejdet med AdWords. Vha. en struktureret indsats, sikrer vi, at din virksomhed i Brønderslev opnår succes online. Dette sker gennem et nært AdWords-samarbejde, hvor udgangspunktet er dine målsætninger. Derved vil du få en viljestærk samarbejdspartner, som hjælper med at højne din AdWords-indsats. Derudover får du kvalificeret AdWords-rådgivning, så du ved, hvorfor vi gør, hvad vi gør, for at løfte din AdWords-strategi.
 
Når vi indleder et AdWords-samarbejde, er dine mål det første vi får fastlagt. Når vi har fastlagt dine mål med AdWords, så får vi set på din nuværende brug af AdWords. Derved får vi indsigt i optimeringsmuligheder, så vi kan lave en succesfuld handlingsplan for din AdWords-indsats. Vores udgangspunkt er altid at se på konkret data, da vi herved kan undgå tidligere fejl og fokusere på, hvad der virker. Det kommer din virksomhed til gode, da vi herved kan optimere hele AdWords-processen.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om AdWords i Brønderslev

Men hvorfor skal du netop samarbejde med os? Vi er ikke blot glade, når du får succes - vi vil også have dig med på rejsen. Derfor vil du opleve, at du inddrages i processen, så du har indsigt i alt vi gør. Vi vil være en lønsom investering, da vi herved sikrer, at vi får et langt samarbejde. Derfor er det også vigtigt, at vi har en tæt dialog, så du forstår, hvad der skal til, for at opnå dine mål. Vores fokus på nærhed og personlig engagement betyder, at du kan forvente, at du får den bedste service, uanset din løsnings størrelse.
 
Vores fokus på gennemsigtighed mærkes i samarbejdet, ved at vi deler opgavelister hver måned samt resultaterne for måneden. Det gør vi gennem vores eget dashboard, hvor du kan se dine primære tal og månedlige statusser. Således skaber vi den transparens, som skaber det bedste og mest optimale AdWords-samarbejde. Derudover vil vi gerne holde fysiske, online eller telefonmøder, hvor vi kan evaluere samarbejdet. Så kan vi få mere fokus på det, du føler er vigtigst, så vi løbende forbedrer og optimerer samarbejdet.
 
Ønsker du et ærligt og datadrevet AdWords-bureau, som kan løfte din forretnings resultater på nettet? Vores specialister står klar til at hjælpe dig, så du kan få adgang til en helt ny kundegruppe. Vil du vide mere om et AdWords-samarbejde, kan du altid kontakte os. Vi tilbyder et uforpligtende møde, hvor vi samtidig fortæller lidt om, hvordan et AdWords-samarbejde kunne se ud. Ellers kan du udfylde formularen her på siden, så kontakter vi dig.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...