Hvordan kan vi hjælpe?

AdWords i Haslev

Hos SearchComet brænder vi for, at give dig den bedste AdWords-løsning, om så din virksomhed er i Haslev eller andre dele af landet. Hos SearchComet får du en tæt samarbejdspartner, så her vil du få en god kundeservice ud over det sædvanlige. Dette er vores kunder meget glade for, da det skaber flere og bedre resultater. Derfor kan vi også prale af, at vi har fået 5 stjerner på Trustpilot, Facebook og Google. Vil du høre mere? Kontakt os i dag!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor AdWords i Haslev?

Digital synlighed er ekstremt vigtigt, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at bruge de mange muligheder inden for digital markedsføring. Vi skaber AdWords-resultater for din virksomhed, ved at udtænke en strategi, der udnytter dine styrker i markedet. Vi arbejder ud fra aftalte KPIer (Key Performance Indicators), så vi har en fælles forståelse af, hvad målet med initiativet er. Vores fokus på dine mål gør, at vi får et tættere samarbejde, og det sikrer, at du bliver hørt.
 
Vi er et digital marketing bureau, med rig erfaring inden for AdWords. Gennem en struktureret og effektiv tilgang, hjælper vi dig og din virksomhed, med at tappe ind i et nyt potentiale vha. online kanaler. Dette gør vi i samarbejde med dig, hvor omdrejningspunktet er din virksomheds målsætninger. Derved får du et hold pasionerede specialister, som giver dig viden og skaber gode AdWords-resultater for din virksomhed. Og samtidig får du professionel AdWords-rådgivning, så du til hver en tid har indblik i AdWords-strategien for din virksomhed.
 
Når vi begynder et AdWords-samarbejde med dig, er dine mål det første vi får fastlagt. Når vi har fundet ud af dine mål med AdWords, ser vi kort på din nuværende AdWords-situation. Derved får vi et indblik i potentielle muligheder, så vi kan lave en AdWords-strategi. Hos SearchComet tager vi udgangspunkt i den tilgængelige data, da vi herved kan undgå tidligere fejl og fokusere på, hvad der virker. Dette betyder bedre resultater for dig, da vi herved kan optimere hele AdWords-processen.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om AdWords i Haslev

Men hvorfor arbejde sammen med SearchComet? Vi er unikke ved, at vi vil have dig med på den digitale rejse. Derfor er vores mål, at du får en dyb indsigt i din løsning. Vi skal være lønsomme, da vi herved sikrer, at vi får et langt samarbejde. Dette er netop årsagen til, at vi får talt om dine KPIer, så vi kan sikre, at vi lever op til dem. SearchComets fokus på et nært og personligt samarbejde betyder, at du vil opleve, at vi brænder for din virksomhed lige så meget som dig.
 
Vores fokus på gennemsigtighed mærkes i samarbejdet, ved at vi har masser af dialog og samtidig gør vores arbejde synligt. Dette kommunikeres vha. et kundedashboard, som viser dine kernetal og vores udførte opgaver. Således skaber vi den transparens, som vi mener er nødvendig for et effektivt AdWords-samarbejde. Vi tager også gerne telefonmøder periodisk, hvor vi kan følge op på samarbejdet og resultaterne. Så får vi en bedre forståelse af hinanden, så vi får et endnu bedre samarbejde.
 
Har du brug for et (nyt) AdWords-bureau, så du kan øge dine resultater online, også i Haslev? Vi står klar til at hjælpe dig, så du kan få flere kunder. Vil du vide mere om et AdWords-samarbejde, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail. Vi ser frem til at tage en uforpligtende snak, hvor vi også kan estimere en mulig AdWords-løsning for dig. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden - så ringer vi dig op.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...