Hvordan kan vi hjælpe?

AdWords i Hellebæk-Ålsgårde

Vil du have øget synlighed på nettet? Få en AdWords løsning hos SearchComet om så din virksomhed er i Hellebæk-Ålsgårde eller andre dele af landet. Hos SearchComet er vores værdier tæt og åben dialog, så her er du garanteret en sparringspartner, der brænder for din forretning. Dette kommer dig til gode, da alle kunder er forskellige, og har brug for forskellige tilgange. Derfor kan vi også prale af, at vi har høj kundetilfredsstillelse. Vil du også opnå ny synlighed? Tag kontakt til os nu!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor AdWords i Hellebæk-Ålsgårde?

At være tilstedeværende online er ekstremt vigtigt, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor skal du virkelig overveje, at udnytte de mange digitale muligheder. SearchComet hjælper dig med at indfri dette potentiale, ved at lave en målrettet strategi med fokus på dine styrker og KPIer. Vi vil gerne arbejde ud fra aftalte KPIer, så vi arbejder mod et fælles mål. Vores anerkendelse af vigtigheden af dine mål betyder, at vi får det optimale samarbejde med fokus på dine ønsker.
 
SearchComet er et AdWords bureau, som har flere års erfaring inden for AdWords. På baggrund af vores rige erfaring, kan vi hjælpe dig og din virksomhed i Hellebæk-Ålsgårde med at få succes online. Dette sker gennem et tæt samarbejde, hvor vi arbejder ud fra dine KPIer. Derved vil du få en viljestærk samarbejdspartner, som skaber solide AdWords-resultater for virksomheden. Derudover får du kvalificeret AdWords-rådgivning, så du får en forståelse af vores AdWords-anbefalinger.
 
Når vi starter vores samarbejde, er udgangspunktet at fastlægge dine mål. Når vi har fastlagt dine mål med AdWords, ser vi nærmere på, hvordan du bruger AdWords i dag. Derved får vi indsigt i optimeringsmuligheder, så vi kan lave en effektiv AdWords-strategi. Hos SearchComet tager vi afsæt i din historiske data, da vi herved kan sikre, at vores arbejde skaber resultater. Det vil øge sandsynligheden for succes, da vi kan finde det oplagte potentiale, vi skal optimere på.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om AdWords i Hellebæk-Ålsgårde

Hvorfor skal du samarbejde med SearchComet? Vi er ikke blot glade, når du får succes - vi vil også have dig med på rejsen. Derfor vil du opleve, at du får fuld indsigt i din løsning. Vi vil være en lønsom investering, da vi ønsker et langt og produktivt samarbejde. Dette er grunden til, at vi skal have en tæt indledende dialog omkring dine mål. Vores integritet og fokus på dig som kunde betyder, at du vil blive behandlet som en særlig kunde uanset løsningens størrelse.
 
Som vi sagde tidligere, syntes vi, vi gør tingene bedre end de andre bureauer, ved at vi holder os selv til ansvar, ved at dele vores opgaver og resultaterne. Det gør vi gennem vores eget dashboard, som viser resultaterne af aktiviteterne i månedlige statusser. Dette er med til at skabe den gennemsigtighed, som vi anser for uundværlig i et AdWords-samarbejde. Vi holder også ofte løbende møder, hvor vi kan evaluere samarbejdet. Så kan vi få mere fokus på det, du føler er vigtigst, så vi får et endnu bedre samarbejde.
 
Vil du have et samarbejde med et ærligt og åbent AdWords bureau, som kan løfte din forretnings resultater på nettet? Vi er klar til at hjælpe dig, så du kan få flere kunder. Vil du høre mere om dine AdWords-muligheder, kan du altid give os et kald eller sende en mail. Vi ser frem til at tage en snak med dig, hvorefter vi kan udarbejder et tilbud til dig. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden - så ringer vi dig op.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...