Hvordan kan vi hjælpe?

AdWords i Hornslet

Vil du have en AdWords-løsning, der giver øget synlighed og omsætning - også i Hornslet! Hos SearchComet går vi op i at skabe tætte relationer med vores kunder, så her vil du få en god kundeservice ud over det sædvanlige. Dette er populært blandt vores kunder, da det resulterer i rigtig gode samarbejder. Derfor kan vi også prale af, at vi har fået 5 stjerner på Trustpilot, Facebook og Google. Vil du høre mere? Sammen finder vi den bedste løsning til dine behov!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor AdWords i Hornslet?

Din digitale tilstedeværelse er ekstrem vigtig, for at du kan opnå konstant vækst i disse tider. Derfor skal du virkelig overveje, at investere i AdWords. Vi sikrer gode AdWords-resultater, ved at lave en målrettet strategi med fokus på dine styrker og KPIer. Vi lytter til dine behov, og aftaler KPIer at arbejde ud fra, så vi arbejder mod et fælles mål. Vores fokus på at opnå dine mål gør, at vi får et tættere samarbejde, og det sikrer, at du bliver hørt.
 
Hos SearchComet får du et marketing bureau, som har flere års erfaring inden for AdWords. På baggrund af vores rige erfaring, sikrer vi, at din virksomhed i Hornslet opnår succes online. Dette sker gennem et nært AdWords-samarbejde, hvor omdrejningspunktet er din virksomheds målsætninger. Derved får du en ambitiøs samarbejdspartner, som er med til at skabe AdWords-resultater for virksomheden. Derudover får du professionel sparring, så du får en dyb indsigt i AdWords og AdWords-strategien for din virksomhed.
 
Når vi starter vores samarbejde, er dine mål det første vi får fastlagt. Når dine mål er kortlagt, så laver vi en gennemgang af din nuværende situation. Derved får vi et indblik i potentielle muligheder, så vi kan lave en effektiv AdWords-strategi. Vores udgangspunkt er altid at se på konkret data, da vi herved kan sikre, at vores arbejde skaber resultater. Dette kommer dig til gode, da vi kan identificere de lavthængende frugter, vi skal have "plukket".

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om AdWords i Hornslet

Men hvorfor arbejde sammen med SearchComet? Vi er ikke blot glade, når du får succes - vi vil også have dig med på rejsen. Derfor gør vi alt for, at du får en dyb indsigt i din løsning. Vores mål er, at vores aktiviteter skal være lønsomme, da det er sådan, vi får et lagt og produktivt samarbejde. Dette er netop årsagen til, at vi skal have en tæt indledende dialog omkring dine mål. SearchComets fokus på et nært og personligt samarbejde betyder, at du kan forvente, at du får den bedste service, uanset din løsnings størrelse.
 
Som vi sagde tidligere, syntes vi, vi gør tingene bedre end de andre bureauer, ved at vi har masser af dialog og samtidig gør vores arbejde synligt. Dette kommunikeres vha. et kundedashboard, som viser resultaterne af aktiviteterne i månedlige statusser. Dette gør vi for at etablere den troværdighed, som vi mener er nødvendig for et effektivt AdWords-samarbejde. Vi holder også ofte løbende møder, hvor vi kan evaluere samarbejdet. Derved får vi løst eventuelle misforståelser effektivt, så vi sikrer, at samarbejdet kun bliver forbedre.
 
Har du brug for et (nyt) AdWords-bureau, så du kan opnå større synlighed online og i Hornslet. Hos SearchComet står vi klar til at hjælpe, så du kan øge din virksomheds omsætning. Vil du vide mere om et AdWords-samarbejde, kan du kontakte os på tlf. eller mail. Vi ser frem til at tage en snak med dig, hvor vi samtidig fortæller lidt om, hvordan et AdWords-samarbejde kunne se ud. Ellers kan du udfylde formularen her på siden, så kontaktes du hurtigst muligt.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...