Hvordan kan vi hjælpe?

AdWords i Jelling

Vil du have øget synlighed på nettet? Få en AdWords løsning hos SearchComet - også i Jelling! Hos SearchComet værdsætter vi nærhed og relationer med vores kunder, så her vil du få en god kundeservice ud over det sædvanlige. Dette oplever vores kunder som en kæmpe styrke, da det øger vores og kundens produktivitet og indsigt. Derfor kan vi også prale af, at vores kunder roser os på diverse anmeldelsessider. Vil du også opnå ny synlighed? Kontakt os i dag!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor AdWords i Jelling?

Din online tilstedeværelse er vigtig, for at du kan udvikle din forretning. Derfor er det oplagt, at se på mulighederne inden for AdWords. Vi hjælper med at skabe de bedste AdWords-resultater, ved at ligge en sikker, kompetent og effektiv strategi, der udnytter dine styrker. Vi tager udgangspunkt i dine målsætninger, så vi skaber de bedste forudsætninger for, at du får gode resultater. Vores specialisters forståelse af dine mål gør, at vi får det optimale samarbejde med fokus på dine ønsker.
 
Vi er et digital marketing bureau, som gennem mange år har arbejdet med AdWords. Vha. en struktureret indsats, hjælper vi din virksomhed i Jelling med at nå ud til nye kunder. Dette sker i et tæt og personligt samarbejde, hvor omdrejningspunktet er din virksomheds målsætninger. Derved får du en stærk samarbejdspartner, som skaber solide AdWords-resultater for virksomheden. Derudover vil du få rådgivning om AdWords, så du får en dyb indsigt i AdWords og AdWords-strategien for din virksomhed.
 
Når vi begynder et AdWords-samarbejde med dig, får vi fastlagt dine målsætning. Når vi har fundet ud af dine mål med AdWords, ser vi kort på din nuværende AdWords-situation. Herved får vi et kendskab til det potentiale, så vi kan udarbejde en effektiv AdWords-plan. Vores udgangspunkt er altid at se på konkret data, da vi herved kan sikre, at vores arbejde skaber resultater. Det kommer din virksomhed til gode, da dataindsigten tillader, at vi finder den optimale strategi.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om AdWords i Jelling

Men hvorfor arbejde sammen med SearchComet? Vi er ikke som andre bureauer, da vi går ind for den helt personlige kontakt. Vi går den ekstra mil for, at du får en dyb indsigt i din løsning. Vi vil være en lønsom investering, da vi herved sikrer, at vi får et langt samarbejde. Derfor er det også vigtigt, at vi har fokus på dine KPIer, så vi kan sikre, at de bliver nået. Vores fokus på et nært samarbejde betyder, at du vil få en engageret partner, der vil din virksomhed det bedste.
 
At vi anser os selv som gennemsigtige og troværdige mærkes i samarbejdet, ved at vi tager ansvar, og gør vores arbejde og resultater synlige. Det gør vi, ved at opsætte et marketing dashboard, hvor du kan se dine primære tal og månedlige statusser. Dette er med til at skabe den gennemsigtighed, som er med til at skabe et helt specielt AdWords-samarbejde. Vi holder også ofte løbende møder, hvor vi kan justere og evaluere samarbejdet. Derved får vi løst eventuelle misforståelser effektivt, så vi får et endnu bedre samarbejde.
 
Lyder ovenstående interessant, og søger du en ærlig samarbejdspartner, som kan øge din virksomheds synlighed online (også i Jelling)? Vi står klar til at hjælpe dig, så du kan øge din virksomheds omsætning. Ønsker du at vide mere om et samarbejde, kan du altid kontakte os. Vi ser frem til at tage en uforpligtende snak, hvor vi også kan estimere en mulig AdWords-løsning for dig. Ellers send dine oplysninger med formularen her på siden - så kontaktes du hurtigst muligt.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...