Hvordan kan vi hjælpe?

AdWords i Lind

Med SearchComet får du den bedste AdWords-løsning uanset om din virksomhed er i Lind, eller om du målretter personer i Lind. Hos SearchComet er vores værdier tæt og åben dialog, så her kan vi give rådgivning og sparring, der matcher dit niveau og behov. Dette kommer dig til gode, da vi kan behandle kunderne forskelligt ud fra konteksten af deres situation. Vi er derfor også stolte af, at vi har fået 5 stjerner på Trustpilot, Facebook og Google. Interesseret i en AdWords-løsning? Tag kontakt til os nu!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor AdWords i Lind?

Din digitale tilstedeværelse er ekstrem vigtig, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor skal du virkelig overveje, at investere i AdWords. Vi sikrer gode AdWords-resultater, ved at udnytte vores erfaringer inden for AdWords, til at lave en effektiv strategi til dig. Vi vil gerne arbejde ud fra aftalte KPIer, så vi sikrer, at vi arbejder mod et fælles mål. Vores fokus på dine mål gør, at vi skaber et bedre samarbejde skræddersyet til dine behov.
 
SearchComet er et online marketing bureau, med rig erfaring inden for AdWords. Gennem en struktureret og effektiv tilgang, opfylder vi dine AdWords-ambitioner i Lind. Dette gør vi med et tæt AdWords-samarbejde, hvor vi tager afsæt i din virksomheds KPIer. Derved får du et hold pasionerede specialister, som er med til at skabe AdWords-resultater for virksomheden. Derudover giver vi dig kompetent rådgivning under hele samarbejdet, så du altid har indsigt i AdWords-strategien og hvorfor vi gør, hvad vi gør.
 
Når vi begynder et AdWords-samarbejde med dig, tager vi udgangspunkt i dine målsætning. Når vi har fundet ud af dine mål med AdWords, ser vi på, hvordan du bruger AdWords i dag. Derved får vi et indblik i potentielle muligheder, så vi kan lave en AdWords-strategi. Hos SearchComet tager vi afsæt i din historiske data, da det hjælper os, med at træffe de rette valg. Det vil øge sandsynligheden for succes, da vi kan identificere de lavthængende frugter, vi skal have "plukket".

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om AdWords i Lind

Men hvorfor skal du netop samarbejde med os? Vi er unikke ved, at vi vil have dig med på den digitale rejse. Vi går den ekstra mil for, at vi er ekstremt gennemsigtige i vores samarbejde. Vi vil være en lønsom investering, da det er sådan, vi får et godt samarbejde. Dette er netop årsagen til, at vi har en tæt dialog, så du forstår, hvad der skal til, for at opnå dine mål. Vores nærværende samarbejdsform betyder, at du vil opleve en helt unik kundeservice, uanset hvor stor din virksomhed er.
 
Som sagt går vi op i gennemsigtighed, og det mærkes, ved at vi har masser af dialog og samtidig gør vores arbejde synligt. Det gør vi, ved at opsætte et marketing dashboard, hvor du kan se dine primære tal og månedlige statusser. Dette gør vi for at opbygge den troværdighed, som er med til at skabe et helt specielt AdWords-samarbejde. Vi holder også ofte løbende møder, hvor vi kan følge op på samarbejdet og resultaterne. Derved får vi løst eventuelle misforståelser effektivt, så vi opnår en gnidningsfrit og positivt samarbejde.
 
Ønsker du et ærligt og datadrevet AdWords-bureau, som kan skabe digital succes for din virksomhed? Vi er klar til at hjælpe dig, så du kan øge din virksomheds omsætning. Hvis du gerne vil vide mere om et potentielt AdWords-samarbejde, kan du kontakte os på tlf. eller mail. Vi ser frem til at tage en uforpligtende snak, hvor vi samtidig fortæller lidt om, hvordan et AdWords-samarbejde kunne se ud. Ellers kan du udfylde formularen her på siden, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...