Hvordan kan vi hjælpe?

AdWords i Slangerup

Med SearchComet får du den bedste AdWords-løsning uanset om din virksomhed er i Slangerup, eller om du målretter personer i Slangerup. Hos SearchComet går vi ind for et tæt samarbejde, så her kan vi give rådgivning og sparring, der matcher dit niveau og behov. Dette er vores kunder meget glade for, da det øger vores og kundens produktivitet og indsigt. Derfor kan vi også prale af, at vi har høj kundetilfredsstillelse. Vil du høre mere? Tag kontakt til os nu!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor AdWords i Slangerup?

Din online tilstedeværelse er vigtig, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor skal du virkelig overveje, at se nærmere på AdWords som marketing initiativ. SearchComet hjælper dig med at indfri dette potentiale, ved at planlægge en AdWords-strategi med fokus på dine styrker. Vi arbejder ud fra aftalte KPIer (Key Performance Indicators), så vi skaber de bedste forudsætninger for, at du får gode resultater. Vores fokus på dine mål gør, at vi skaber et konstruktivt samarbejde med fokus på dine behov.
 
Hos SearchComet får du et marketing bureau, som har arbejdet med AdWords i mange år. Gennem en målrettet strategi, opfylder vi dine AdWords-ambitioner i Slangerup. Dette gør vi i samarbejde med dig, hvor omdrejningspunktet er din virksomheds målsætninger. Derved får du et hold pasionerede specialister, som skaber solide AdWords-resultater for virksomheden. Derudover får du professionel sparring, så du får en dyb indsigt i AdWords og AdWords-strategien for din virksomhed.
 
Når vi indleder et AdWords-samarbejde, får vi fastlagt dine målsætning. Når vi har klarlagt dine mål med AdWords, ser vi på, hvordan du bruger AdWords i dag. Herved får vi et klart billede af de muligheder, så vi kan lave en succesfuld handlingsplan for din AdWords-indsats. Hos SearchComet tager vi udgangspunkt i den tilgængelige data, da vi herved kan undgå tidligere fejl og fokusere på, hvad der virker. Det vil øge sandsynligheden for succes, da vi herved kan optimere hele AdWords-processen.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om AdWords i Slangerup

Men hvad har vi at tilbyde? Vi er ikke blot glade, når du får succes - vi vil også have dig med på rejsen. Derfor er vores mål, at du bliver involveret i din løsning. Vores hovedformål er, at være en lønsom investering, da vi ønsker et langt og produktivt samarbejde. Dette er årsagen til, at vi skal have en tæt indledende dialog omkring dine mål. Vores integritet og fokus på dig som kunde betyder, at du vil opleve en helt unik kundeservice, uanset hvor stor din virksomhed er.
 
Som sagt går vi op i gennemsigtighed, og det mærkes, ved at vi har masser af dialog og samtidig gør vores arbejde synligt. Det gør vi gennem vores eget dashboard, hvor du kan se dine primære tal og månedlige statusser. Dette gør vi for at etablere den troværdighed, som vi mener er nødvendig for et effektivt AdWords-samarbejde. Vi har også ofte løbende statusmøder med kunder, hvor vi har mulighed for at reorientere samarbejdet. Derved løser vi eventuelle problemstillinger hurtigt, så vi opnår en gnidningsfrit og positivt samarbejde.
 
Ønsker du et ærligt og datadrevet AdWords-bureau, som kan løfte din forretnings resultater på nettet? Vi er klar til at hjælpe dig, så du kan få flere kunder og mere omsætning. Vil du høre mere om dine AdWords-muligheder, kan du kontakte os på tlf. eller mail. Vi ser frem til at tage en uforpligtende snak, hvor vi samtidig fortæller lidt om, hvordan et AdWords-samarbejde kunne se ud. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden - så kontakter vi dig.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...