Hvordan kan vi hjælpe?

AdWords i Strib

AdWords i Strib. Sådan får du øget synlighed og omsætning online - også i Strib! Hos SearchComet går vi ind for et tæt samarbejde, så her kan vi give rådgivning og sparring, der matcher dit niveau og behov. Dette er populært blandt vores kunder, da vi kan behandle kunderne forskelligt ud fra konteksten af deres situation. Vi er derfor også glade for, at vores kunder giver os 5/5 stjerner. Vil du høre mere? Tag kontakt og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe med dine forretningsmål!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor AdWords i Strib?

Din digitale tilstedeværelse er ekstrem vigtig, for at du kan opnå konstant vækst i disse tider. Derfor er det oplagt, at se på mulighederne inden for AdWords. Vi skaber AdWords-resultater for din virksomhed, ved at udtænke en strategi, der udnytter dine styrker i markedet. Vi tager udgangspunkt i dine målsætninger, så vi har en fælles forståelse af, hvad målet med initiativet er. Vores ønske om at forstå dine mål betyder, at du bliver hørt, hvilket skaber et bedre samarbejde på sigt.
 
Hos SearchComet får du et marketing bureau, med rig erfaring inden for AdWords. Ved hjælp af effektive initiativer, opfylder vi dine AdWords-ambitioner i Strib. Dette sker gennem et tæt samarbejde, hvor vi arbejder ud fra dine KPIer. Derved vil du få en viljestærk samarbejdspartner, som er med til at skabe AdWords-resultater for virksomheden. Derudover får du kvalificeret AdWords-rådgivning, så du ved, hvorfor vi gør, hvad vi gør, for at løfte din AdWords-strategi.
 
Når vi starter et AdWords-samarbejde, fastlægger vi dine formål med AdWords. Når vi har klarlagt dine mål med AdWords, så får vi set på din nuværende brug af AdWords. Derved får vi et indblik i potentielle muligheder, så vi kan lave en succesfuld handlingsplan for din AdWords-indsats. Hos SearchComet tager vi afsæt i din historiske data, da vi herved kan gå mere målrettet til værks. Det resulterer i de bedste resultater for din virksomhed, da vi herved kan undgå at bruge penge på noget, der ikke virker optimalt alligevel.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om AdWords i Strib

Hvorfor skal du samarbejde med SearchComet? Vi er ikke som andre bureauer, da vi går ind for den helt personlige kontakt. Derfor vil du opleve, at du får fuld indsigt i din løsning. Vores mål er, at vores aktiviteter skal være lønsomme, da det er sådan, vi får et lagt og produktivt samarbejde. Derfor er det essentielt, at vi får talt om dine KPIer, så vi kan sikre, at vi lever op til dem. Vores integritet og fokus på dig som kunde betyder, at du kan forvente, at du får den bedste service, uanset din løsnings størrelse.
 
Som nævnt tidligere er vi anderledes fra de andre bureauer, ved at vi tager ansvar, og gør vores arbejde og resultater synlige. Det gør vi gennem vores eget dashboard, som viser dine kernetal og vores udførte opgaver. Dette gør vi for at opbygge den troværdighed, som skaber det bedste og mest optimale AdWords-samarbejde. Vi har også ofte løbende statusmøder med kunder, hvor vi kan evaluere samarbejdet. Det fører til, at vi hurtigt identificerer misforståelser, så vi sikrer, at samarbejdet kun bliver forbedre.
 
Ønsker du et ærligt og datadrevet AdWords-bureau, som kan øge din virksomheds synlighed online (også i Strib)? Vores specialister står klar til at hjælpe dig, så du kan få flere kunder. Har du brug for rådgivning om AdWords, kan du altid kontakte os. Vi ser frem til at tale med dig, hvor vi samtidig fortæller lidt om, hvordan et AdWords-samarbejde kunne se ud. Ellers send dine oplysninger med formularen her på siden - så ringer vi dig op.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...