Hvordan kan vi hjælpe?

AdWords i Svenstrup

Hos SearchComet brænder vi for, at give dig den bedste AdWords-løsning, - også i Svenstrup! Hos SearchComet er vores værdier tæt og åben dialog, så her er du garanteret en sparringspartner, der brænder for din forretning. Dette er populært blandt vores kunder, da det resulterer i rigtig gode samarbejder. Vi er derfor også stolte af, at vi har høj kundetilfredsstillelse. Vil du høre mere? Kontakt os i dag!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor AdWords i Svenstrup?

Din online tilstedeværelse er vigtig, for at du kan bibeholde din konkurrenceevne. Derfor er det vigtigt, at investere i AdWords. Vi hjælper med at skabe de bedste AdWords-resultater, ved at lave en målrettet strategi med fokus på dine styrker og KPIer. Vi lytter til dine behov, og aftaler KPIer at arbejde ud fra, så vi arbejder mod et fælles mål. Vores fokus på dine mål gør, at du bliver hørt, hvilket skaber et bedre samarbejde på sigt.
 
SearchComet er et AdWords bureau, som har flere års erfaring inden for AdWords. Gennem en struktureret og effektiv tilgang, sikrer vi, at din virksomhed i Svenstrup opnår succes online. Dette sker gennem et tæt samarbejde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds KPIer. Derved får du en ambitiøs samarbejdspartner, som løfter virksomhedens AdWords-indsats til nye højder. Derudover får du kvalificeret AdWords-rådgivning, så du får en dyb indsigt i AdWords og AdWords-strategien for din virksomhed.
 
Når vi begynder et AdWords-samarbejde med dig, fastlægger vi dine formål med AdWords. Når vi har fundet ud af dine mål med AdWords, så får vi set på din nuværende brug af AdWords. Herved får vi et kendskab til det potentiale, så vi kan lave en succesfuld handlingsplan for din AdWords-indsats. Hos SearchComet tager vi afsæt i din historiske data, da vi herved kan gå mere målrettet til værks. Det resulterer i de bedste resultater for din virksomhed, da vi kan finde det oplagte potentiale, vi skal optimere på.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om AdWords i Svenstrup

Hvorfor skal du samarbejde med SearchComet? Vores spidskompetence er, at involvere os og være nærværende i samarbejdet. Derfor vil du opleve, at vi er ekstremt gennemsigtige i vores samarbejde. Vi skal være lønsomme, da vi herved får det bedste samarbejde. Dette er grunden til, at vi fokuserer på dine mål, så vi sikrer, at vi skaber værdi for din virksomhed. Vores nærværende samarbejdsform betyder, at du vil blive behandlet som en særlig kunde uanset løsningens størrelse.
 
Som sagt går vi op i gennemsigtighed, og det mærkes, ved at vi deler opgavelister hver måned samt resultaterne for måneden. Dette sker gennem vores marketing dashboard, som viser dine kernetal og vores udførte opgaver. Herved skabes den gennemsigtighed, som vi anser for uundværlig i et AdWords-samarbejde. Derudover vil vi gerne holde fysiske, online eller telefonmøder, hvor vi har mulighed for at reorientere samarbejdet. Derved får vi løst eventuelle misforståelser effektivt, så vi løbende forbedrer og optimerer samarbejdet.
 
Har du brug for et (nyt) AdWords-bureau, så du kan opnå større synlighed online og i Svenstrup. Vi er klar til at hjælpe dig, så du kan få flere kunder. Vil du høre mere om dine AdWords-muligheder, kan du altid give os et kald eller sende en mail. Vi ser frem til at tale med dig, hvor vi samtidig fortæller lidt om, hvordan et AdWords-samarbejde kunne se ud. Alternativt kan du kontakte os via kontaktformularen - så ringer vi dig op.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...