Hvordan kan vi hjælpe?

AdWords i Tønder

Vil du have øget synlighed på nettet? Få en AdWords løsning hos SearchComet - også i Tønder! Hos SearchComet er vores værdier tæt og åben dialog, så her vil du få en god kundeservice ud over det sædvanlige. Dette kommer dig til gode, da alle kunder er forskellige, og har brug for forskellige tilgange. Vi kan derfor også være stolte af, at vi har høj kundetilfredsstillelse. Interesseret i en AdWords-løsning? Sammen finder vi den bedste løsning til dine behov!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor AdWords i Tønder?

Din online tilstedeværelse er vigtig, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor er det en god idé, at se nærmere på AdWords som marketing initiativ. Vi giver dig de bedste forudsætninger for succes, ved at planlægge en AdWords-strategi med fokus på dine styrker. Vi vil gerne arbejde ud fra aftalte KPIer, så der ikke er tvivl om, hvad vi skal opnå. Vores ønske om at forstå dine mål betyder, at du bliver hørt, hvilket skaber et bedre samarbejde på sigt.
 
SearchComet er et online marketing bureau, som har flere års erfaring inden for AdWords. Gennem en målrettet strategi, opfylder vi dine AdWords-ambitioner i Tønder. Dette gør vi med et tæt AdWords-samarbejde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds KPIer. Derved får du en stærk samarbejdspartner, som giver dig viden og skaber gode AdWords-resultater for din virksomhed. Derudover giver vi dig kompetent rådgivning under hele samarbejdet, så du ved, hvorfor vi gør, hvad vi gør, for at løfte din AdWords-strategi.
 
Når vi indleder et AdWords-samarbejde, er dine mål det første vi får fastlagt. Når vi har klarlagt dine mål med AdWords, ser vi kort på din nuværende AdWords-situation. Herved får vi et klart billede af de muligheder, så vi kan lave en AdWords-strategi. Vores fokus er altid på data, da vi herved kan sikre, at vores arbejde skaber resultater. Det resulterer i de bedste resultater for din virksomhed, da vi kan finde det oplagte potentiale, vi skal optimere på.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om AdWords i Tønder

Men hvad har vi at tilbyde? Vi er ikke som andre bureauer, da vi går ind for den helt personlige kontakt. Derfor gør vi alt for, at du inddrages i processen, så du har indsigt i alt vi gør. Vi skal være lønsomme, da det er sådan, vi får et godt samarbejde. Dette er grunden til, at vi får talt om dine KPIer, så vi kan sikre, at vi lever op til dem. Vores fokus på nærhed og personlig engagement betyder, at du vil opleve, at vi brænder for din virksomhed lige så meget som dig.
 
Som sagt går vi op i gennemsigtighed, og det mærkes, ved at vi holder os selv til ansvar, ved at dele vores opgaver og resultaterne. Dette sker gennem vores marketing dashboard, hvor du kan se dine primære tal og månedlige statusser. Herved skabes den gennemsigtighed, som vi mener er nødvendig for et effektivt AdWords-samarbejde. Vi har også ofte løbende statusmøder med kunder, hvor vi kan evaluere samarbejdet. Derved får vi løst eventuelle misforståelser effektivt, så vi sikrer, at samarbejdet kun bliver forbedre.
 
Vil du have et samarbejde med et ærligt og åbent AdWords bureau, som kan skabe digital succes for din virksomhed? Hos SearchComet står vi klar til at hjælpe, så du kan få flere kunder og mere omsætning. Har du brug for rådgivning om AdWords, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at tage en snak med dig, hvor vi kan tale om dine behov og ambitioner for et samarbejde. Alternativt kan du kontakte os via kontaktformularen - så giver vi dig et kald.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...