Hvordan kan vi hjælpe?

Affiliate Marketing i Asnæs

Vil du have en Affiliate Marketing-løsning, der giver øget synlighed og omsætning om så din virksomhed er i Asnæs eller andre dele af landet. Hos SearchComet værdsætter vi nærhed og relationer med vores kunder, så her får du et samarbejde skræddersyet dine behov. Dette ser vores kunder mange fordele i, da det øger vores og kundens produktivitet og indsigt. Vi kan derfor også være stolte af, at vi har meget lav kundeudskiftning. Interesseret i et samarbejde? Tag kontakt til os nu!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor Affiliate Marketing i Asnæs?

Din online tilstedeværelse er vigtig, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor skal du virkelig overveje, at se nærmere på Affiliate Marketing som marketing initiativ. Vi sikrer gode Affiliate Marketing-resultater, ved at ligge en sikker, kompetent og effektiv strategi, der udnytter dine styrker. Vi tager udgangspunkt i dine målsætninger, så vi arbejder mod et fælles mål. Vores specialisters forståelse af dine mål gør, at vi skaber et bedre samarbejde skræddersyet til dine behov.
 
SearchComet er et digitalt marketing bureau, som har arbejdet med Affiliate Marketing i mange år. På baggrund af vores rige erfaring, kan vi hjælpe dig og din virksomhed i Asnæs med at få succes online. Dette gør vi i samarbejde med dig, hvor vi tager afsæt i din virksomheds KPIer. Derved får du et hold pasionerede specialister, som hjælper med at højne din Affiliate Marketing-indsats. Og samtidig får du professionel Affiliate Marketing-rådgivning, så du ved, hvorfor vi gør, hvad vi gør, for at løfte din Affiliate Marketing-strategi.
 
Når vi etablerer et Affiliate Marketing-samarbejde, er udgangspunktet at fastlægge dine mål. Når vi har fundet ud af dine mål med Affiliate Marketing, så får vi set på din nuværende brug af Affiliate Marketing. Hvilket gør, at vi får identificeret mulighederne, så vi kan lave en succesfuld handlingsplan for din Affiliate Marketing-indsats. Hos SearchComet er omdrejningspunktet den data, vi har til rådighed, da det sikrer, at vores indsats er optimeret til din situation. Dette betyder bedre resultater for dig, da vi kan identificere de lavthængende frugter, vi skal have "plukket".

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Affiliate Marketing i Asnæs

Men hvad har vi at tilbyde? Vores spidskompetence er, at involvere os og være nærværende i samarbejdet. Derfor vil du opleve, at du får en dyb indsigt i din løsning. Vi skal ikke være en udgift, men derimod en lønsom investering, da det er sådan, vi får et lagt og produktivt samarbejde. Dette er grunden til, at vi får talt om dine KPIer, så vi kan sikre, at vi lever op til dem. Vores nærværende samarbejdsform betyder, at du vil få en engageret partner, der vil din virksomhed det bedste.
 
Som vi sagde tidligere, syntes vi, vi gør tingene bedre end de andre bureauer, ved at vi deler opgavelister hver måned samt resultaterne for måneden. Her laver vi et marketing dashboard, som giver dig indblik i dine aktiviteter. Dette er med til at skabe den gennemsigtighed, som vi anser for uundværlig i et Affiliate Marketing-samarbejde. Vi har også ofte løbende statusmøder med kunder, hvor vi kan justere og evaluere samarbejdet. Så får vi en bedre forståelse af hinanden, så vi opnår en gnidningsfrit og positivt samarbejde.
 
Har du brug for et (nyt) Affiliate Marketing-bureau, som kan løfte din forretnings resultater på nettet? Hos SearchComet står vi klar til at hjælpe, så du kan få flere kunder. Vil du vide mere om et Affiliate Marketing-samarbejde, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail. Vi ser frem til at tale med dig, hvor vi samtidig fortæller lidt om, hvordan et Affiliate Marketing-samarbejde kunne se ud. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden - så kontaktes du hurtigst muligt.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...