Hvordan kan vi hjælpe?

Affiliate Marketing i Brejning

Vil du have øget synlighed på nettet? Få en Affiliate Marketing løsning hos SearchComet uanset om din virksomhed er placeret i Brejning eller andre steder i Danmark. Hos SearchComet får du en tæt samarbejdspartner, så her er du garanteret en sparringspartner, der brænder for din forretning. Dette ser vores kunder mange fordele i, da det skaber flere og bedre resultater. Vi kan derfor også være stolte af, at vi har meget lav kundeudskiftning. Vil du have et tilbud på Affiliate Marketing? Sammen finder vi den bedste løsning til dine behov!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor Affiliate Marketing i Brejning?

Din online tilstedeværelse er vigtig, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at udnytte de mange digitale muligheder. Vi giver dig de bedste forudsætninger for succes, ved at ligge en sikker, kompetent og effektiv strategi, der udnytter dine styrker. Vi lytter til dine behov, og aftaler KPIer at arbejde ud fra, så vi skaber de bedste forudsætninger for, at du får gode resultater. Vores fokus på dine mål gør, at du bliver hørt, hvilket skaber et bedre samarbejde på sigt.
 
Hos SearchComet får du et marketing bureau, som har flere års erfaring inden for Affiliate Marketing. Vha. en struktureret indsats, sikrer vi, at din virksomhed i Brejning opnår succes online. Dette sker gennem et tæt samarbejde, hvor udgangspunktet er dine målsætninger. Derved får du en ambitiøs samarbejdspartner, som hjælper med at højne din Affiliate Marketing-indsats. Derudover giver vi dig kompetent rådgivning under hele samarbejdet, så du til hver en tid har indblik i Affiliate Marketing-strategien for din virksomhed.
 
Når vi begynder et Affiliate Marketing-samarbejde med dig, får vi fastlagt dine målsætning. Når dine mål er kortlagt, så får vi set på din nuværende brug af Affiliate Marketing. Derved får vi indsigt i optimeringsmuligheder, så vi kan udarbejde en effektiv Affiliate Marketing-plan. Hos SearchComet er omdrejningspunktet den data, vi har til rådighed, da det sikrer, at vores indsats er optimeret til din situation. Det vil øge sandsynligheden for succes, da vi herved kan undgå at bruge penge på noget, der ikke virker optimalt alligevel.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Affiliate Marketing i Brejning

Hvorfor skal du samarbejde med SearchComet? Vi er ikke blot glade, når du får succes - vi vil også have dig med på rejsen. Derfor vil du opleve, at du får en dyb indsigt i din løsning. Vores mål er, at vores aktiviteter skal være lønsomme, da det er sådan, vi får et godt samarbejde. Dette er netop årsagen til, at vi skal have en tæt indledende dialog omkring dine mål. SearchComets fokus på et nært og personligt samarbejde betyder, at du kan forvente, at du får den bedste service, uanset din løsnings størrelse.
 
Som nævnt tidligere er vi anderledes fra de andre bureauer, ved at vi deler opgavelister hver måned samt resultaterne for måneden. Det gør vi gennem vores eget dashboard, som viser dine kernetal og vores udførte opgaver. Dette er med til at skabe den gennemsigtighed, som vi mener er nødvendig for et effektivt Affiliate Marketing-samarbejde. Derudover vil vi gerne holde fysiske, online eller telefonmøder, hvor vi kan justere og evaluere samarbejdet. Derved løser vi eventuelle problemstillinger hurtigt, så vi løbende forbedrer og optimerer samarbejdet.
 
Vil du have et samarbejde med et ærligt og åbent Affiliate Marketing bureau, som kan øge din virksomheds synlighed online (også i Brejning)? Vores specialister står klar til at hjælpe dig, så du kan øge din virksomheds omsætning. Har du brug for rådgivning om Affiliate Marketing, kan du kontakte os på tlf. eller mail. Vi ser frem til at tale med dig, hvorefter vi kan udarbejder et tilbud til dig. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden - så kontakter vi dig.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...