Hvordan kan vi hjælpe?

Affiliate Marketing i Dragør

Hos SearchComet brænder vi for, at give dig den bedste Affiliate Marketing-løsning, som bureau og specialister har vi også erfaring med Affiliate Marketing i Dragør. Hos SearchComet går vi ind for et tæt samarbejde, så her får du et samarbejde skræddersyet dine behov. Dette er vores kunder meget glade for, da det øger vores og kundens produktivitet og indsigt. Derfor kan vi også prale af, at vores kunder giver os 5/5 stjerner. Interesseret i en Affiliate Marketing-løsning? Tag kontakt til os nu!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor Affiliate Marketing i Dragør?

Din synlighed online er vigtig, for at du kan opnå konstant vækst i disse tider. Derfor er det vigtigt, at se på mulighederne inden for Affiliate Marketing. Vi skaber Affiliate Marketing-resultater for din virksomhed, ved at udnytte vores erfaringer inden for Affiliate Marketing, til at lave en effektiv strategi til dig. Vi tager udgangspunkt i dine målsætninger, så vi har en fælles forståelse af, hvad målet med initiativet er. Vores fokus på at opnå dine mål gør, at vi får et tættere samarbejde, og det sikrer, at du bliver hørt.
 
SearchComet er et Affiliate Marketing bureau, som har flere års erfaring inden for Affiliate Marketing. Gennem en målrettet strategi, hjælper vi dig og din virksomhed, med at tappe ind i et nyt potentiale vha. online kanaler. Dette sker i et tæt og personligt samarbejde, hvor vi tager afsæt i din virksomheds KPIer. Derved får du en samarbejdspartner med stærke kompetencer, som løfter virksomhedens Affiliate Marketing-indsats til nye højder. Derudover får du professionel sparring, så du får en dyb indsigt i Affiliate Marketing og Affiliate Marketing-strategien for din virksomhed.
 
Når vi etablerer et Affiliate Marketing-samarbejde, er dine mål det første vi får fastlagt. Når vi har fået indsigt i dine mål, så får vi set på din nuværende brug af Affiliate Marketing. Herved får vi et kendskab til det potentiale, så vi kan lave en Affiliate Marketing-strategi. Hos SearchComet tager vi afsæt i din historiske data, da det hjælper os, med at træffe de rette valg. Det vil øge sandsynligheden for succes, da vi herved kan undgå at bruge penge på noget, der ikke virker optimalt alligevel.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Affiliate Marketing i Dragør

Men hvad har vi at tilbyde? Vi er fast besluttet på, at du skal få den bedste oplevelse som kunde hos os. Derfor vil du opleve, at du får en dyb indsigt i din løsning. Vores hovedformål er, at være en lønsom investering, da det er sådan, vi får et godt samarbejde. Dette er grunden til, at vi skal have en tæt indledende dialog omkring dine mål. SearchComets fokus på et nært og personligt samarbejde betyder, at du vil opleve, at vi brænder for din virksomhed lige så meget som dig.
 
Vores fokus på gennemsigtighed mærkes i samarbejdet, ved at vi gør resultaterne og opgaverne klare hver måned. Her laver vi et marketing dashboard, hvor du får indsigt i dine marketingaktiviteters udvikling. Dette gør vi for at opbygge den troværdighed, som skaber det bedste og mest optimale Affiliate Marketing-samarbejde. Vi har også ofte løbende statusmøder med kunder, hvor vi kan følge op på samarbejdet og resultaterne. Så får vi en bedre forståelse af hinanden, så vi sikrer, at samarbejdet kun bliver forbedre.
 
Har du brug for et (nyt) Affiliate Marketing-bureau, som kan øge din virksomheds synlighed online (også i Dragør)? Vi står klar til at hjælpe dig, så du kan få adgang til en helt ny kundegruppe. Vil du høre mere om dine Affiliate Marketing-muligheder, kan du kontakte os på tlf. eller mail. Vi ser frem til at tale med dig, hvor vi samtidig fortæller lidt om, hvordan et Affiliate Marketing-samarbejde kunne se ud. Alternativt kan du kontakte os via kontaktformularen - så ringer vi dig op.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...