Hvordan kan vi hjælpe?

Affiliate Marketing i Harlev

Vil du have en Affiliate Marketing-løsning, der giver øget synlighed og omsætning uanset om din virksomhed er i Harlev, eller om du målretter personer i Harlev. Hos SearchComet får du en tæt samarbejdspartner, så her er du garanteret en sparringspartner, der brænder for din forretning. Dette kommer dig til gode, da vi kan behandle kunderne forskelligt ud fra konteksten af deres situation. Derfor kan vi også prale af, at vi har høj kundetilfredsstillelse. Vil du have et tilbud på Affiliate Marketing? Tag kontakt til os nu!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor Affiliate Marketing i Harlev?

Digital synlighed er ekstremt vigtigt, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor er det oplagt, at udnytte de mange digitale muligheder. Vi sikrer gode Affiliate Marketing-resultater, ved at udtænke en strategi, der udnytter dine styrker i markedet. Vi vil gerne arbejde ud fra aftalte KPIer, så vi arbejder mod et fælles mål. Vores fokus på dine mål gør, at du bliver hørt, hvilket skaber et bedre samarbejde på sigt.
 
Vi er et digital marketing bureau, med rig erfaring inden for Affiliate Marketing. Vha. en struktureret indsats, hjælper vi din virksomhed i Harlev med at nå ud til nye kunder. Dette gør vi med et tæt Affiliate Marketing-samarbejde, hvor vi arbejder ud fra dine KPIer. Derved får du en samarbejdspartner med stærke kompetencer, som er med til at skabe Affiliate Marketing-resultater for virksomheden. Derudover vil du få rådgivning om Affiliate Marketing, så du altid har indsigt i Affiliate Marketing-strategien og hvorfor vi gør, hvad vi gør.
 
Når vi etablerer et Affiliate Marketing-samarbejde, er udgangspunktet at fastlægge dine mål. Når vi har klarlagt dine mål med Affiliate Marketing, ser vi på, hvordan du bruger Affiliate Marketing i dag. Herved får vi et klart billede af de muligheder, så vi kan udarbejde en effektiv Affiliate Marketing-plan. Hos SearchComet tager vi udgangspunkt i den tilgængelige data, da vi herved kan undgå tidligere fejl og fokusere på, hvad der virker. Det resulterer i de bedste resultater for din virksomhed, da vi kan finde det oplagte potentiale, vi skal optimere på.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Affiliate Marketing i Harlev

Men hvad har vi at tilbyde? Vi er ikke som andre bureauer, da vi går ind for den helt personlige kontakt. Derfor gør vi alt for, at du får en dyb indsigt i din løsning. Vi skal ikke være en udgift, men derimod en lønsom investering, da det er sådan, vi får et lagt og produktivt samarbejde. Dette er årsagen til, at vi fokuserer på dine mål, så vi sikrer, at vi skaber værdi for din virksomhed. Vores integritet og fokus på dig som kunde betyder, at du kan forvente, at du får den bedste service, uanset din løsnings størrelse.
 
Som nævnt tidligere er vi anderledes fra de andre bureauer, ved at vi gør resultaterne og opgaverne klare hver måned. Dette sker gennem vores marketing dashboard, hvor du kan se dine primære tal og månedlige statusser. Dette er med til at skabe den gennemsigtighed, som vi anser for uundværlig i et Affiliate Marketing-samarbejde. Vi kan også invitere på løbende møder gennem samarbejdet, hvor vi kan evaluere samarbejdet. Derved løser vi eventuelle problemstillinger hurtigt, så vi får et endnu bedre samarbejde.
 
Ønsker du et ærligt og datadrevet Affiliate Marketing-bureau, så du kan øge dine resultater online, også i Harlev? Vi står klar til at hjælpe dig, så du kan opnå dine vækstmål. Hvis du gerne vil vide mere om et potentielt Affiliate Marketing-samarbejde, kan du altid give os et kald eller sende en mail. Lad os tage en uforpligtende snak, hvor vi lærer mere om din virksomhed, så vi kan lave et tilbud til dig. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden - så ringer vi dig op.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...