Hvordan kan vi hjælpe?

Affiliate Marketing i Maribo

Med SearchComet får du den bedste Affiliate Marketing-løsning uanset om din virksomhed er i Maribo, eller om du målretter personer i Maribo. Hos SearchComet får du en tæt samarbejdspartner, så her får du et samarbejde skræddersyet dine behov. Dette kommer dig til gode, da alle kunder er forskellige, og har brug for forskellige tilgange. Vi er derfor også glade for, at vores kunder giver os 5/5 stjerner. Interesseret i et samarbejde? Tag kontakt til os nu!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor Affiliate Marketing i Maribo?

Din synlighed online er vigtig, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor skal du virkelig overveje, at udnytte de mange digitale muligheder. Vi giver dig de bedste forudsætninger for succes, ved at udnytte vores erfaringer inden for Affiliate Marketing, til at lave en effektiv strategi til dig. Vi lytter til dine behov, og aftaler KPIer at arbejde ud fra, så vi sikrer, at vi arbejder mod et fælles mål. Vores fokus på dine mål gør, at du bliver hørt, hvilket skaber et bedre samarbejde på sigt.
 
SearchComet er et online marketing bureau, som har flere års erfaring inden for Affiliate Marketing. På baggrund af vores rige erfaring, opfylder vi dine Affiliate Marketing-ambitioner i Maribo. Dette gør vi med et tæt Affiliate Marketing-samarbejde, hvor vi arbejder ud fra dine KPIer. Derved får du en stærk samarbejdspartner, som giver dig viden og skaber gode Affiliate Marketing-resultater for din virksomhed. Derudover vil du få rådgivning om Affiliate Marketing, så du ved, hvorfor vi gør, hvad vi gør, for at løfte din Affiliate Marketing-strategi.
 
Når vi starter et Affiliate Marketing-samarbejde, tager vi udgangspunkt i dine målsætning. Når vi har fået indsigt i dine mål, ser vi kort på din nuværende Affiliate Marketing-situation. Herved får vi et klart billede af de muligheder, så vi kan lave en succesfuld handlingsplan for din Affiliate Marketing-indsats. Hos SearchComet tager vi afsæt i din historiske data, da vi herved kan gå mere målrettet til værks. Det resulterer i de bedste resultater for din virksomhed, da vi kan identificere de lavthængende frugter, vi skal have "plukket".

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Affiliate Marketing i Maribo

Men hvorfor skal du netop samarbejde med os? Vi er unikke ved, at vi vil have dig med på den digitale rejse. Derfor er vores mål, at du bliver involveret i din løsning. Vi vil være en lønsom investering, da vi ønsker et langt og produktivt samarbejde. Dette er grunden til, at vi skal have en tæt indledende dialog omkring dine mål. Vores nærværende samarbejdsform betyder, at du vil blive behandlet som en særlig kunde uanset løsningens størrelse.
 
Som nævnt tidligere er vi anderledes fra de andre bureauer, ved at vi gør resultaterne og opgaverne klare hver måned. Dette sker gennem vores marketing dashboard, som giver dig indblik i dine aktiviteter. Dette er med til at skabe den gennemsigtighed, som er med til at skabe et helt specielt Affiliate Marketing-samarbejde. Vi kan også invitere på løbende møder gennem samarbejdet, hvor vi kan ændre og forbedre samarbejdet. Det fører til, at vi hurtigt identificerer misforståelser, så vi får et endnu bedre samarbejde.
 
Ønsker du et ærligt og datadrevet Affiliate Marketing-bureau, så du kan øge dine resultater online, også i Maribo? Vi er klar til at hjælpe dig, så du kan få flere kunder. Vil du høre mere om dine Affiliate Marketing-muligheder, kan du kontakte os på tlf. eller mail. Vi ser frem til at tage en snak med dig, hvor vi kan tale om dine behov og ambitioner for et samarbejde. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden - så kontakter vi dig.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...