Hvordan kan vi hjælpe?

Affiliate Marketing i Nexø

Hos SearchComet brænder vi for, at give dig den bedste Affiliate Marketing-løsning, uanset om din virksomhed er i Nexø, eller om du målretter personer i Nexø. Hos SearchComet er vores værdier tæt og åben dialog, så her vil du få en god kundeservice ud over det sædvanlige. Dette ser vores kunder mange fordele i, da alle kunder er forskellige, og har brug for forskellige tilgange. Vi kan derfor også være stolte af, at vores kunder roser os på diverse anmeldelsessider. Interesseret i en Affiliate Marketing-løsning? Tag kontakt til os nu!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor Affiliate Marketing i Nexø?

At være tilstedeværende online er ekstremt vigtigt, for at du kan udvikle din forretning. Derfor skal du virkelig overveje, at udnytte de mange digitale muligheder. Vi sikrer gode Affiliate Marketing-resultater, ved at udnytte vores erfaringer inden for Affiliate Marketing, til at lave en effektiv strategi til dig. Vi arbejder ud fra aftalte KPIer (Key Performance Indicators), så vi har en fælles forståelse af, hvad målet med initiativet er. Vores fokus på at opnå dine mål gør, at vi skaber et konstruktivt samarbejde med fokus på dine behov.
 
Vi er et digital marketing bureau, med rig erfaring inden for Affiliate Marketing. Ved hjælp af effektive initiativer, hjælper vi din virksomhed i Nexø med at nå ud til nye kunder. Dette gør vi med et tæt Affiliate Marketing-samarbejde, hvor vi arbejder ud fra dine KPIer. Derved får du en samarbejdspartner med stærke kompetencer, som skaber solide Affiliate Marketing-resultater for virksomheden. Og samtidig får du professionel Affiliate Marketing-rådgivning, så du altid har indsigt i Affiliate Marketing-strategien og hvorfor vi gør, hvad vi gør.
 
Når vi indleder et Affiliate Marketing-samarbejde, fastlægger vi dine formål med Affiliate Marketing. Når vi har fundet ud af dine mål med Affiliate Marketing, så får vi set på din nuværende brug af Affiliate Marketing. Herved får vi et kendskab til det potentiale, så vi kan lave en succesfuld handlingsplan for din Affiliate Marketing-indsats. Hos SearchComet tager vi afsæt i din historiske data, da det sikrer, at vores indsats er optimeret til din situation. Det kommer din virksomhed til gode, da vi kan finde det oplagte potentiale, vi skal optimere på.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Affiliate Marketing i Nexø

Men hvad har vi at tilbyde? Vi er ikke som andre bureauer, da vi går ind for den helt personlige kontakt. Derfor er vores mål, at du får fuld indsigt i din løsning. Vi skal være lønsomme, da vi herved får det bedste samarbejde. Dette er årsagen til, at vi får talt om dine KPIer, så vi kan sikre, at vi lever op til dem. Vores fokus på nærhed og personlig engagement betyder, at du vil opleve en helt unik kundeservice, uanset hvor stor din virksomhed er.
 
Som sagt går vi op i gennemsigtighed, og det mærkes, ved at vi holder os selv til ansvar, ved at dele vores opgaver og resultaterne. Her laver vi et marketing dashboard, hvor du kan se dine primære tal og månedlige statusser. Herved skabes den gennemsigtighed, som er med til at skabe et helt specielt Affiliate Marketing-samarbejde. Vi har også ofte løbende statusmøder med kunder, hvor vi kan ændre og forbedre samarbejdet. Derved løser vi eventuelle problemstillinger hurtigt, så vi får et endnu bedre samarbejde.
 
Vil du have et samarbejde med et ærligt og åbent Affiliate Marketing bureau, så du kan øge dine resultater online, også i Nexø? Vores specialister hjælper dig, så du kan få flere kunder. Vil du vide mere om et Affiliate Marketing-samarbejde, kan du altid give os et kald eller sende en mail. Vi ser frem til at tale med dig, hvorefter vi kan udarbejder et tilbud til dig. Alternativt kan du kontakte os via kontaktformularen - så giver vi dig et kald.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...