Hvordan kan vi hjælpe?

Affiliate Marketing i Nibe

Hos SearchComet brænder vi for, at give dig den bedste Affiliate Marketing-løsning, om så din virksomhed er i Nibe eller andre dele af landet. Hos SearchComet får du en tæt samarbejdspartner, så her får du et samarbejde skræddersyet dine behov. Dette er populært blandt vores kunder, da alle kunder er forskellige, og har brug for forskellige tilgange. Derfor kan vi også prale af, at vores kunder giver os 5/5 stjerner. Vil du høre mere? Tag kontakt og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe med dine forretningsmål!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor Affiliate Marketing i Nibe?

At være tilstedeværende online er ekstremt vigtigt, for at du kan bibeholde din konkurrenceevne. Derfor er det vigtigt, at bruge de mange muligheder inden for digital markedsføring. Vi skaber Affiliate Marketing-resultater for din virksomhed, ved at planlægge en Affiliate Marketing-strategi med fokus på dine styrker. Hos os lytter vi til dine ønsker til KPIer, så vi har en fælles forståelse af, hvad målet med initiativet er. Vores fokus på at opnå dine mål gør, at du bliver hørt, hvilket skaber et bedre samarbejde på sigt.
 
SearchComet er et digitalt marketing bureau, som gennem mange år har arbejdet med Affiliate Marketing. Vha. en struktureret indsats, opfylder vi dine Affiliate Marketing-ambitioner i Nibe. Dette sker gennem et nært Affiliate Marketing-samarbejde, hvor vi tager afsæt i din virksomheds KPIer. Derved får du en stærk samarbejdspartner, som er med til at skabe Affiliate Marketing-resultater for virksomheden. Derudover vil du få rådgivning om Affiliate Marketing, så du får en dyb indsigt i Affiliate Marketing og Affiliate Marketing-strategien for din virksomhed.
 
Når vi etablerer et Affiliate Marketing-samarbejde, fastlægger vi dine formål med Affiliate Marketing. Når dine mål er kortlagt, så laver vi en gennemgang af din nuværende situation. Derved får vi et indblik i potentielle muligheder, så vi kan lave en succesfuld handlingsplan for din Affiliate Marketing-indsats. Vores fokus er altid på data, da det hjælper os, med at træffe de rette valg. Dette betyder bedre resultater for dig, da vi kan finde det oplagte potentiale, vi skal optimere på.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Affiliate Marketing i Nibe

Men hvad har vi at tilbyde? Vi er ikke som andre bureauer, da vi går ind for den helt personlige kontakt. Derfor gør vi alt for, at du bliver involveret i din løsning. Vi skal være lønsomme, da det er sådan, vi får et lagt og produktivt samarbejde. Dette er grunden til, at vi fokuserer på dine mål, så vi sikrer, at vi skaber værdi for din virksomhed. Vores fokus på et nært samarbejde betyder, at du vil blive behandlet som en særlig kunde uanset løsningens størrelse.
 
Vores fokus på gennemsigtighed mærkes i samarbejdet, ved at vi tager ansvar, og gør vores arbejde og resultater synlige. Dette kommunikeres vha. et kundedashboard, som giver dig indblik i dine aktiviteter. Dette er med til at skabe den gennemsigtighed, som vi betragter som en selvfølge i et vellykket samarbejde. Vi har også ofte løbende statusmøder med kunder, hvor vi kan justere og evaluere samarbejdet. Så kan vi få mere fokus på det, du føler er vigtigst, så vi får et endnu bedre samarbejde.
 
Har du brug for et (nyt) Affiliate Marketing-bureau, som kan skabe digital succes for din virksomhed? Vi er klar til at hjælpe dig, så du kan øge din virksomheds omsætning. Hvis du gerne vil vide mere om et potentielt Affiliate Marketing-samarbejde, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at tale med dig, hvor vi samtidig fortæller lidt om, hvordan et Affiliate Marketing-samarbejde kunne se ud. Du kan også vælge at udfylde formularen her på siden - så kontaktes du hurtigst muligt.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...