Hvordan kan vi hjælpe?

Affiliate Marketing i Silkeborg

Med SearchComet får du den bedste Affiliate Marketing-løsning - også i Silkeborg! Hos SearchComet går vi ind for et tæt samarbejde, så her vil du få en god kundeservice ud over det sædvanlige. Dette ser vores kunder mange fordele i, da det resulterer i rigtig gode samarbejder. Derfor kan vi også prale af, at vi har meget lav kundeudskiftning. Interesseret i et samarbejde? Sammen finder vi den bedste løsning til dine behov!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor Affiliate Marketing i Silkeborg?

At være tilstedeværende online er ekstremt vigtigt, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor skal du virkelig overveje, at se nærmere på Affiliate Marketing som marketing initiativ. Vi hjælper med at skabe de bedste Affiliate Marketing-resultater, ved at udnytte vores erfaringer inden for Affiliate Marketing, til at lave en effektiv strategi til dig. Vi tager udgangspunkt i dine målsætninger, så vi skaber de bedste forudsætninger for, at du får gode resultater. Vores anerkendelse af vigtigheden af dine mål betyder, at du bliver hørt, hvilket skaber et bedre samarbejde på sigt.
 
SearchComet er et Affiliate Marketing bureau, som har arbejdet med Affiliate Marketing i mange år. Gennem en målrettet strategi, opfylder vi dine Affiliate Marketing-ambitioner i Silkeborg. Dette gør vi med et tæt Affiliate Marketing-samarbejde, hvor omdrejningspunktet er din virksomheds målsætninger. Derved får du en stærk samarbejdspartner, som skaber solide Affiliate Marketing-resultater for virksomheden. Derudover får du professionel sparring, så du altid har indsigt i Affiliate Marketing-strategien og hvorfor vi gør, hvad vi gør.
 
Når vi starter et Affiliate Marketing-samarbejde, er dine mål det første vi får fastlagt. Når dine mål er kortlagt, ser vi på, hvordan du bruger Affiliate Marketing i dag. Herved får vi et klart billede af de muligheder, så vi kan forme en grundig Affiliate Marketing-plan. Hos SearchComet tager vi afsæt i din historiske data, da det hjælper os, med at træffe de rette valg. Det kommer din virksomhed til gode, da dataindsigten tillader, at vi finder den optimale strategi.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Affiliate Marketing i Silkeborg

Men hvorfor arbejde sammen med SearchComet? Vi er ikke blot glade, når du får succes - vi vil også have dig med på rejsen. Derfor vil du opleve, at du får fuld indsigt i din løsning. Vi skal ikke være en udgift, men derimod en lønsom investering, da det er sådan, vi får et lagt og produktivt samarbejde. Dette er grunden til, at vi har en tæt dialog, så du forstår, hvad der skal til, for at opnå dine mål. Vores fokus på nærhed og personlig engagement betyder, at du vil få en engageret partner, der vil din virksomhed det bedste.
 
Vores fokus på gennemsigtighed mærkes i samarbejdet, ved at vi har masser af dialog og samtidig gør vores arbejde synligt. Dette sker gennem vores marketing dashboard, som viser dine kernetal og vores udførte opgaver. Således skaber vi den transparens, som vi betragter som en selvfølge i et vellykket samarbejde. Derudover vil vi gerne holde fysiske, online eller telefonmøder, hvor vi kan ændre og forbedre samarbejdet. Det fører til, at vi hurtigt identificerer misforståelser, så vi løbende forbedrer og optimerer samarbejdet.
 
Har du brug for et (nyt) Affiliate Marketing-bureau, så du kan øge dine resultater online, også i Silkeborg? Vores specialister hjælper dig, så du kan få adgang til en helt ny kundegruppe. Vil du vide mere om et Affiliate Marketing-samarbejde, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail. Vi ser frem til at tage en snak med dig, hvor vi lærer mere om din virksomhed, så vi kan lave et tilbud til dig. Alternativt kan du kontakte os via kontaktformularen - så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...