Hvordan kan vi hjælpe?

Google Ads i Hirtshals

Hos SearchComet brænder vi for, at give dig den bedste Google Ads-løsning, uanset om din virksomhed er i Hirtshals, eller om du målretter personer i Hirtshals. Hos SearchComet er vores værdier tæt og åben dialog, så her vil du få en seriøs partner, der sætter dine behov først. Dette er populært blandt vores kunder, da det skaber flere og bedre resultater. Vi kan derfor også være stolte af, at vores kunder roser os på diverse anmeldelsessider. Vil du have et tilbud på Google Ads? Sammen finder vi den bedste løsning til dine behov!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor Google Ads i Hirtshals?

Din online tilstedeværelse er vigtig, for at du kan opnå konstant vækst i disse tider. Derfor skal du virkelig overveje, at investere i Google Ads. Vi sikrer gode Google Ads-resultater, ved at planlægge en Google Ads-strategi med fokus på dine styrker. Vi lytter til dine behov, og aftaler KPIer at arbejde ud fra, så vi sikrer, at vi arbejder mod et fælles mål. Vores anerkendelse af vigtigheden af dine mål betyder, at vi får et tættere samarbejde, og det sikrer, at du bliver hørt.
 
Vi er et digital marketing bureau, som har arbejdet med Google Ads i mange år. Vha. en struktureret indsats, kan vi hjælpe dig og din virksomhed i Hirtshals med at få succes online. Dette gør vi i samarbejde med dig, hvor vi arbejder ud fra dine KPIer. Derved får du et hold pasionerede specialister, som hjælper med at højne din Google Ads-indsats. Og samtidig får du professionel Google Ads-rådgivning, så du ved, hvorfor vi gør, hvad vi gør, for at løfte din Google Ads-strategi.
 
Når vi starter et Google Ads-samarbejde, er dine mål det første vi får fastlagt. Når vi har klarlagt dine mål med Google Ads, ser vi nærmere på, hvordan du bruger Google Ads i dag. Herved får vi et klart billede af de muligheder, så vi kan udarbejde en effektiv Google Ads-plan. Vores fokus er altid på data, da vi herved kan undgå tidligere fejl og fokusere på, hvad der virker. Det vil øge sandsynligheden for succes, da vi kan identificere de lavthængende frugter, vi skal have "plukket".

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Google Ads i Hirtshals

Men hvad har vi at tilbyde? Vi er ikke som andre bureauer, da vi går ind for den helt personlige kontakt. Vi går den ekstra mil for, at du inddrages i processen, så du har indsigt i alt vi gør. Vi skal være lønsomme, da vi ønsker et langt og produktivt samarbejde. Dette er netop årsagen til, at vi fokuserer på dine mål, så vi sikrer, at vi skaber værdi for din virksomhed. SearchComets fokus på et nært og personligt samarbejde betyder, at du vil opleve en helt unik kundeservice, uanset hvor stor din virksomhed er.
 
Som vi sagde tidligere, syntes vi, vi gør tingene bedre end de andre bureauer, ved at vi deler opgavelister hver måned samt resultaterne for måneden. Her laver vi et marketing dashboard, hvor du får indsigt i dine marketingaktiviteters udvikling. Således skaber vi den transparens, som skaber det bedste og mest optimale Google Ads-samarbejde. Vi kan også invitere på løbende møder gennem samarbejdet, hvor vi kan evaluere samarbejdet. Så kan vi få mere fokus på det, du føler er vigtigst, så vi sikrer, at samarbejdet kun bliver forbedre.
 
Vil du have et samarbejde med et ærligt og åbent Google Ads bureau, som kan løfte din forretnings resultater på nettet? Vi er klar til at hjælpe dig, så du kan få flere kunder og mere omsætning. Vil du høre mere om dine Google Ads-muligheder, kan du altid kontakte os. Lad os tage en uforpligtende snak, hvor vi samtidig fortæller lidt om, hvordan et Google Ads-samarbejde kunne se ud. Ellers send dine oplysninger med formularen her på siden - så ringer vi dig op.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...