Hvordan kan vi hjælpe?

Google Ads i Tølløse

Vil du have en Google Ads-løsning, der giver øget synlighed og omsætning om så din virksomhed er i Tølløse eller andre dele af landet. Hos SearchComet er vores værdier tæt og åben dialog, så her får du et samarbejde skræddersyet dine behov. Dette oplever vores kunder som en kæmpe styrke, da det øger vores og kundens produktivitet og indsigt. Vi er derfor også stolte af, at vi har meget lav kundeudskiftning. Vil du også opnå ny synlighed? Tag kontakt til os nu!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor Google Ads i Tølløse?

Din synlighed online er vigtig, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at udnytte de mange digitale muligheder. Vi sikrer gode Google Ads-resultater, ved at udnytte vores erfaringer inden for Google Ads, til at lave en effektiv strategi til dig. Vi arbejder ud fra aftalte KPIer (Key Performance Indicators), så der ikke er tvivl om, hvad vi skal opnå. Vores specialisters forståelse af dine mål gør, at vi skaber et bedre samarbejde skræddersyet til dine behov.
 
SearchComet er et Google Ads bureau, der har mange års erfaring inden for Google Ads. Vha. en struktureret indsats, hjælper vi din virksomhed i Tølløse med at nå ud til nye kunder. Dette sker gennem et tæt samarbejde, hvor omdrejningspunktet er din virksomheds målsætninger. Derved får du en stærk samarbejdspartner, som er med til at skabe Google Ads-resultater for virksomheden. Derudover får du kvalificeret Google Ads-rådgivning, så du til hver en tid har indblik i Google Ads-strategien for din virksomhed.
 
Når vi starter et Google Ads-samarbejde, fastlægger vi dine formål med Google Ads. Når vi har fået indsigt i dine mål, ser vi på, hvordan du bruger Google Ads i dag. Herved får vi et kendskab til det potentiale, så vi kan lave en succesfuld handlingsplan for din Google Ads-indsats. Hos SearchComet tager vi udgangspunkt i den tilgængelige data, da vi herved kan sikre, at vores arbejde skaber resultater. Det kommer din virksomhed til gode, da dataindsigten tillader, at vi finder den optimale strategi.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Google Ads i Tølløse

Men hvorfor skal du netop samarbejde med os? Vi er ikke blot glade, når du får succes - vi vil også have dig med på rejsen. Derfor er vores mål, at du får en dyb indsigt i din løsning. Vi vil være en lønsom investering, da vi herved sikrer, at vi får et langt samarbejde. Derfor er det også vigtigt, at vi får talt om dine KPIer, så vi kan sikre, at vi lever op til dem. SearchComets fokus på et nært og personligt samarbejde betyder, at du vil opleve, at vi brænder for din virksomhed lige så meget som dig.
 
Som vi sagde tidligere, syntes vi, vi gør tingene bedre end de andre bureauer, ved at vi holder os selv til ansvar, ved at dele vores opgaver og resultaterne. Her laver vi et marketing dashboard, som viser dine kernetal og vores udførte opgaver. Således skaber vi den transparens, som vi anser for uundværlig i et Google Ads-samarbejde. Vi kan også invitere på løbende møder gennem samarbejdet, hvor vi kan evaluere samarbejdet. Derved får vi løst eventuelle misforståelser effektivt, så vi får et endnu bedre samarbejde.
 
Har du brug for et (nyt) Google Ads-bureau, som kan øge din virksomheds synlighed online (også i Tølløse)? Vores specialister hjælper dig, så du kan få adgang til en helt ny kundegruppe. Vil du høre mere om dine Google Ads-muligheder, kan du altid give os et kald eller sende en mail. Lad os tage en uforpligtende snak, hvor vi lærer mere om din virksomhed, så vi kan lave et tilbud til dig. Du kan også vælge at udfylde formularen her på siden - så ringer vi dig op.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...