Hvordan kan vi hjælpe?

Instagram Ads i Løgten

Vil du have øget synlighed på nettet? Få en Instagram Ads løsning hos SearchComet om så din virksomhed er i Løgten eller andre dele af landet. Hos SearchComet er vores værdier tæt og åben dialog, så her kan vi give rådgivning og sparring, der matcher dit niveau og behov. Dette er vores kunder meget glade for, da det øger vores og kundens produktivitet og indsigt. Vi kan derfor også være stolte af, at vi har meget lav kundeudskiftning. Vil du også opnå ny synlighed? Tag kontakt til os nu - vi glæder os til at indlede en dialog om dine muligheder!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor Instagram Ads i Løgten?

Digital synlighed er ekstremt vigtigt, for at du kan udvikle din forretning. Derfor er det en god idé, at se nærmere på Instagram Ads som marketing initiativ. SearchComet hjælper dig med at indfri dette potentiale, ved at planlægge en Instagram Ads-strategi med fokus på dine styrker. Vi lytter til dine behov, og aftaler KPIer at arbejde ud fra, så der ikke er tvivl om, hvad vi skal opnå. Vores specialisters forståelse af dine mål gør, at du bliver hørt, hvilket skaber et bedre samarbejde på sigt.
 
SearchComet er et Instagram Ads bureau, som har flere års erfaring inden for Instagram Ads. Gennem en målrettet strategi, opfylder vi dine Instagram Ads-ambitioner i Løgten. Dette sker i et tæt og personligt samarbejde, hvor vi arbejder ud fra dine KPIer. Derved får du et hold pasionerede specialister, som giver dig viden og skaber gode Instagram Ads-resultater for din virksomhed. Derudover får du kvalificeret Instagram Ads-rådgivning, så du til hver en tid har indblik i Instagram Ads-strategien for din virksomhed.
 
Når vi starter et Instagram Ads-samarbejde, tager vi udgangspunkt i dine målsætning. Når vi har fastlagt dine mål med Instagram Ads, ser vi kort på din nuværende Instagram Ads-situation. Hvilket gør, at vi får identificeret mulighederne, så vi kan lave en effektiv Instagram Ads-strategi. Hos SearchComet tager vi udgangspunkt i den tilgængelige data, da vi herved kan sikre, at vores arbejde skaber resultater. Det kommer din virksomhed til gode, da vi herved kan undgå at bruge penge på noget, der ikke virker optimalt alligevel.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Instagram Ads i Løgten

Hvorfor skal du samarbejde med SearchComet? Vi er ikke blot glade, når du får succes - vi vil også have dig med på rejsen. Vi går den ekstra mil for, at vi er ekstremt gennemsigtige i vores samarbejde. Vores mål er, at vores aktiviteter skal være lønsomme, da vi herved sikrer, at vi får et langt samarbejde. Dette er netop årsagen til, at vi får talt om dine KPIer, så vi kan sikre, at vi lever op til dem. SearchComets fokus på et nært og personligt samarbejde betyder, at du vil opleve, at vi brænder for din virksomhed lige så meget som dig.
 
Som nævnt tidligere er vi anderledes fra de andre bureauer, ved at vi holder os selv til ansvar, ved at dele vores opgaver og resultaterne. Dette sker gennem vores marketing dashboard, hvor du får indsigt i dine marketingaktiviteters udvikling. Dette er med til at skabe den gennemsigtighed, som vi anser for uundværlig i et Instagram Ads-samarbejde. Derudover vil vi gerne holde fysiske, online eller telefonmøder, hvor vi kan ændre og forbedre samarbejdet. Derved får vi løst eventuelle misforståelser effektivt, så vi opnår en gnidningsfrit og positivt samarbejde.
 
Har du brug for et (nyt) Instagram Ads-bureau, som kan øge din virksomheds synlighed online (også i Løgten)? Vores specialister står klar til at hjælpe dig, så du kan opnå dine vækstmål. Vil du høre mere om dine Instagram Ads-muligheder, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail. Vi ser frem til at tale med dig, hvor vi kan tale om dine behov og ambitioner for et samarbejde. Ellers send dine oplysninger med formularen her på siden - så kontakter vi dig.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...