Hvordan kan vi hjælpe?

Instagram Ads i Struer

Hos SearchComet brænder vi for, at give dig den bedste Instagram Ads-løsning, uanset om din virksomhed er i Struer, eller om du målretter personer i Struer. Hos SearchComet værdsætter vi nærhed og relationer med vores kunder, så her kan vi give rådgivning og sparring, der matcher dit niveau og behov. Dette kommer dig til gode, da det øger vores og kundens produktivitet og indsigt. Vi er derfor også stolte af, at vi har meget lav kundeudskiftning. Vil du høre mere? Kontakt os i dag!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor Instagram Ads i Struer?

Din online tilstedeværelse er vigtig, for at du kan opnå konstant vækst i disse tider. Derfor er det en god idé, at se på mulighederne inden for Instagram Ads. Vi hjælper med at skabe de bedste Instagram Ads-resultater, ved at udnytte vores erfaringer inden for Instagram Ads, til at lave en effektiv strategi til dig. Vi arbejder ud fra aftalte KPIer (Key Performance Indicators), så vi sikrer, at vi arbejder mod et fælles mål. Vores specialisters forståelse af dine mål gør, at vi får det optimale samarbejde med fokus på dine ønsker.
 
SearchComet er et Instagram Ads bureau, der har mange års erfaring inden for Instagram Ads. Gennem en målrettet strategi, sikrer vi, at din virksomhed i Struer opnår succes online. Dette gør vi med et tæt Instagram Ads-samarbejde, hvor udgangspunktet er dine målsætninger. Derved får du en ambitiøs samarbejdspartner, som giver dig viden og skaber gode Instagram Ads-resultater for din virksomhed. Derudover giver vi dig kompetent rådgivning under hele samarbejdet, så du får en forståelse af vores Instagram Ads-anbefalinger.
 
Når vi indleder et Instagram Ads-samarbejde, får vi fastlagt dine målsætning. Når vi har fundet ud af dine mål med Instagram Ads, så laver vi en gennemgang af din nuværende situation. Derved får vi et indblik i potentielle muligheder, så vi kan lave en effektiv Instagram Ads-strategi. Hos SearchComet er omdrejningspunktet den data, vi har til rådighed, da vi herved kan undgå tidligere fejl og fokusere på, hvad der virker. Det kommer din virksomhed til gode, da vi kan finde det oplagte potentiale, vi skal optimere på.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Instagram Ads i Struer

Men hvorfor arbejde sammen med SearchComet? Vi er unikke ved, at vi vil have dig med på den digitale rejse. Derfor vil du opleve, at du får fuld indsigt i din løsning. Vores hovedformål er, at være en lønsom investering, da vi herved får det bedste samarbejde. Dette er årsagen til, at vi har en tæt dialog, så du forstår, hvad der skal til, for at opnå dine mål. Vores nærværende samarbejdsform betyder, at du vil få en engageret partner, der vil din virksomhed det bedste.
 
Som vi sagde tidligere, syntes vi, vi gør tingene bedre end de andre bureauer, ved at vi deler opgavelister hver måned samt resultaterne for måneden. Dette kommunikeres vha. et kundedashboard, som viser dine kernetal og vores udførte opgaver. Således skaber vi den transparens, som er med til at skabe et helt specielt Instagram Ads-samarbejde. Vi tager også gerne telefonmøder periodisk, hvor vi kan justere og evaluere samarbejdet. Derved får vi løst eventuelle misforståelser effektivt, så vi får et endnu bedre samarbejde.
 
Vil du have et samarbejde med et ærligt og åbent Instagram Ads bureau, som kan øge din virksomheds synlighed online (også i Struer)? Vi står klar til at hjælpe dig, så du kan øge din virksomheds omsætning. Vil du vide mere om et Instagram Ads-samarbejde, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at tage en uforpligtende snak, hvorefter vi kan udarbejder et tilbud til dig. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden - så kontakter vi dig.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...