Hvordan kan vi hjælpe?

LinkedIn Ads i Herning

Vil du have en LinkedIn Ads-løsning, der giver øget synlighed og omsætning uanset om din virksomhed er placeret i Herning eller andre steder i Danmark. Hos SearchComet værdsætter vi nærhed og relationer med vores kunder, så her får du et samarbejde skræddersyet dine behov. Dette ser vores kunder mange fordele i, da det øger vores og kundens produktivitet og indsigt. Vi kan derfor også prale af, at vi har høj kundetilfredsstillelse. Vil du have et tilbud på LinkedIn Ads? Tag kontakt og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe med dine forretningsmål!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor LinkedIn Ads i Herning?

Din digitale tilstedeværelse er ekstrem vigtig, for at du kan bibeholde din konkurrenceevne. Derfor er det en god idé, at se på mulighederne inden for LinkedIn Ads. Vi giver dig de bedste forudsætninger for succes, ved at udnytte vores erfaringer inden for LinkedIn Ads, til at lave en effektiv strategi til dig. Hos os lytter vi til dine ønsker til KPIer, så vi skaber de bedste forudsætninger for, at du får gode resultater. Vores fokus på at opnå dine mål gør, at vi får et tættere samarbejde, og det sikrer, at du bliver hørt.
 
SearchComet er et digitalt marketing bureau, som gennem mange år har arbejdet med LinkedIn Ads. På baggrund af vores rige erfaring, hjælper vi din virksomhed i Herning med at nå ud til nye kunder. Dette sker gennem et nært LinkedIn Ads-samarbejde, hvor vi tager afsæt i din virksomheds KPIer. Derved får du en ambitiøs samarbejdspartner, som skaber solide LinkedIn Ads-resultater for virksomheden. Derudover giver vi dig kompetent rådgivning under hele samarbejdet, så du altid har indsigt i LinkedIn Ads-strategien og hvorfor vi gør, hvad vi gør.
 
Når vi indleder et LinkedIn Ads-samarbejde, får vi fastlagt dine målsætning. Når vi har fået indsigt i dine mål, så får vi set på din nuværende brug af LinkedIn Ads. Hvilket gør, at vi får identificeret mulighederne, så vi kan lave en effektiv LinkedIn Ads-strategi. Vores fokus er altid på data, da det sikrer, at vores indsats er optimeret til din situation. Dette kommer dig til gode, da vi herved kan undgå at bruge penge på noget, der ikke virker optimalt alligevel.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om LinkedIn Ads i Herning

Men hvorfor arbejde sammen med SearchComet? Vores spidskompetence er, at involvere os og være nærværende i samarbejdet. Derfor gør vi alt for, at du får en dyb indsigt i din løsning. Vores mål er, at vores aktiviteter skal være lønsomme, da vi ønsker et langt og produktivt samarbejde. Derfor er det essentielt, at vi fokuserer på dine mål, så vi sikrer, at vi skaber værdi for din virksomhed. Vores integritet og fokus på dig som kunde betyder, at du vil opleve en helt unik kundeservice, uanset hvor stor din virksomhed er.
 
At vi anser os selv som gennemsigtige og troværdige mærkes i samarbejdet, ved at vi gør resultaterne og opgaverne klare hver måned. Dette kommunikeres vha. et kundedashboard, som giver dig indblik i dine aktiviteter. Herved skabes den gennemsigtighed, som er med til at skabe et helt specielt LinkedIn Ads-samarbejde. Vi holder også ofte løbende møder, hvor vi kan ændre og forbedre samarbejdet. Det fører til, at vi hurtigt identificerer misforståelser, så vi opnår en gnidningsfrit og positivt samarbejde.
 
Lyder ovenstående interessant, og søger du en ærlig samarbejdspartner, så du kan øge dine resultater online, også i Herning? Vores specialister hjælper dig, så du kan få flere kunder og mere omsætning. Vil du vide mere om et LinkedIn Ads-samarbejde, kan du altid give os et kald eller sende en mail. Lad os tage en uforpligtende snak, hvor vi samtidig fortæller lidt om, hvordan et LinkedIn Ads-samarbejde kunne se ud. Ellers send dine oplysninger med formularen her på siden - så kontaktes du hurtigst muligt.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...