Hvordan kan vi hjælpe?

SEM i Hirtshals

Med SearchComet får du den bedste SEM-løsning uanset om din virksomhed er placeret i Hirtshals eller andre steder i Danmark. Hos SearchComet går vi ind for et tæt samarbejde, så her vil du få en god kundeservice ud over det sædvanlige. Dette er vores kunder meget glade for, da alle kunder er forskellige, og har brug for forskellige tilgange. Vi kan derfor også være stolte af, at vores kunder giver os 5/5 stjerner. Interesseret i en SEM-løsning? Tag kontakt til os nu - vi glæder os til at indlede en dialog om dine muligheder!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor SEM i Hirtshals?

At være tilstedeværende online er ekstremt vigtigt, for at du kan opnå konstant vækst i disse tider. Derfor er det oplagt, at bruge de mange muligheder inden for digital markedsføring. Vi giver dig de bedste forudsætninger for succes, ved at planlægge en SEM-strategi med fokus på dine styrker. Vi tager udgangspunkt i dine målsætninger, så vi arbejder mod et fælles mål. Vores specialisters forståelse af dine mål gør, at du bliver hørt, hvilket skaber et bedre samarbejde på sigt.
 
SearchComet er et online marketing bureau, med rig erfaring inden for SEM. På baggrund af vores rige erfaring, hjælper vi dig og din virksomhed, med at tappe ind i et nyt potentiale vha. online kanaler. Dette sker gennem et tæt samarbejde, hvor vi tager afsæt i din virksomheds KPIer. Derved får du en samarbejdspartner med stærke kompetencer, som skaber solide SEM-resultater for virksomheden. Derudover får du kvalificeret SEM-rådgivning, så du til hver en tid har indblik i SEM-strategien for din virksomhed.
 
Når vi indleder et SEM-samarbejde, får vi fastlagt dine målsætning. Når vi har klarlagt dine mål med SEM, ser vi på, hvordan du bruger SEM i dag. Derved får vi et indblik i potentielle muligheder, så vi kan lave en effektiv SEM-strategi. Vores fokus er altid på data, da vi herved kan gå mere målrettet til værks. Dette betyder bedre resultater for dig, da vi herved kan undgå at bruge penge på noget, der ikke virker optimalt alligevel.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om SEM i Hirtshals

Men hvorfor arbejde sammen med SearchComet? Vi er fast besluttet på, at du skal få den bedste oplevelse som kunde hos os. Derfor gør vi alt for, at vi er ekstremt gennemsigtige i vores samarbejde. Vi vil være en lønsom investering, da vi herved sikrer, at vi får et langt samarbejde. Dette er årsagen til, at vi har fokus på dine KPIer, så vi kan sikre, at de bliver nået. Vores integritet og fokus på dig som kunde betyder, at du vil opleve en helt unik kundeservice, uanset hvor stor din virksomhed er.
 
Som sagt går vi op i gennemsigtighed, og det mærkes, ved at vi deler opgavelister hver måned samt resultaterne for måneden. Dette sker gennem vores marketing dashboard, som giver dig indblik i dine aktiviteter. Således skaber vi den transparens, som er med til at skabe et helt specielt SEM-samarbejde. Vi holder også ofte løbende møder, hvor vi kan justere og evaluere samarbejdet. Det fører til, at vi hurtigt identificerer misforståelser, så vi opnår en gnidningsfrit og positivt samarbejde.
 
Lyder det interessant, og søger du et SEM-samarbejde, som kan skabe digital succes for din virksomhed? Vores specialister hjælper dig, så du kan øge din virksomheds omsætning. Ønsker du at vide mere om et samarbejde, kan du kontakte os på tlf. eller mail. Vi tilbyder et uforpligtende møde, hvor vi også kan estimere en mulig SEM-løsning for dig. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden - så kontaktes du hurtigst muligt.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...