Hvordan kan vi hjælpe?

SEM i Starup

Hos SearchComet brænder vi for, at give dig den bedste SEM-løsning, - også i Starup! Hos SearchComet er vores værdier tæt og åben dialog, så her vil du få en seriøs partner, der sætter dine behov først. Dette er vores kunder meget glade for, da det skaber flere og bedre resultater. Vi er derfor også stolte af, at vi har høj kundetilfredsstillelse. Interesseret i en SEM-løsning? Sammen finder vi den bedste løsning til dine behov!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor SEM i Starup?

Digital synlighed er ekstremt vigtigt, for at du kan opnå konstant vækst i disse tider. Derfor er det oplagt, at bruge de mange muligheder inden for digital markedsføring. Vi skaber SEM-resultater for din virksomhed, ved at planlægge en SEM-strategi med fokus på dine styrker. Vi arbejder ud fra aftalte KPIer (Key Performance Indicators), så vi sikrer, at vi arbejder mod et fælles mål. Vores fokus på dine mål gør, at du bliver hørt, hvilket skaber et bedre samarbejde på sigt.
 
SearchComet er et SEM bureau, som har arbejdet med SEM i mange år. Gennem en målrettet strategi, opfylder vi dine SEM-ambitioner i Starup. Dette sker gennem et nært SEM-samarbejde, hvor vi tager afsæt i din virksomheds KPIer. Derved får du en ambitiøs samarbejdspartner, som giver dig viden og skaber gode SEM-resultater for din virksomhed. Derudover giver vi dig kompetent rådgivning under hele samarbejdet, så du får en dyb indsigt i SEM og SEM-strategien for din virksomhed.
 
Når vi starter et SEM-samarbejde, er dine mål det første vi får fastlagt. Når vi har fundet ud af dine mål med SEM, så får vi set på din nuværende brug af SEM. Herved får vi et kendskab til det potentiale, så vi kan forme en grundig SEM-plan. Vores udgangspunkt er altid at se på konkret data, da vi herved kan sikre, at vores arbejde skaber resultater. Det vil øge sandsynligheden for succes, da vi kan finde det oplagte potentiale, vi skal optimere på.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om SEM i Starup

Men hvorfor arbejde sammen med SearchComet? Vi er ikke blot glade, når du får succes - vi vil også have dig med på rejsen. Derfor kan du virkelig forvente, at du får en dyb indsigt i din løsning. Vores mål er, at vores aktiviteter skal være lønsomme, da vi ønsker et langt og produktivt samarbejde. Derfor er det essentielt, at vi har fokus på dine KPIer, så vi kan sikre, at de bliver nået. Vores integritet og fokus på dig som kunde betyder, at du vil blive behandlet som en særlig kunde uanset løsningens størrelse.
 
Som sagt går vi op i gennemsigtighed, og det mærkes, ved at vi deler opgavelister hver måned samt resultaterne for måneden. Her laver vi et marketing dashboard, som giver dig indblik i dine aktiviteter. Dette gør vi for at opbygge den troværdighed, som skaber det bedste og mest optimale SEM-samarbejde. Vi tager også gerne telefonmøder periodisk, hvor vi har mulighed for at reorientere samarbejdet. Derved får vi løst eventuelle misforståelser effektivt, så vi løbende forbedrer og optimerer samarbejdet.
 
Ønsker du et ærligt og datadrevet SEM-bureau, som kan skabe digital succes for din virksomhed? Vores specialister står klar til at hjælpe dig, så du kan få flere kunder. Vil du vide mere om et SEM-samarbejde, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at tale med dig, hvorefter vi kan udarbejder et tilbud til dig. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden - så ringer vi dig op.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...