start din digitale rejse

Gratis SEO Analyse

Vi laver en gratis og udførlig SEO analyse af jeres hjemmeside. SEO analysen giver jer et bedre indblik i, hvor godt jeres hjemmeside rangerer ude i Google. Ligeledes hjælper SEO analysen med at finde frem til forbedringer til jeres SEO arbejde.

Udfyld skemaet herunder, og vi udarbejder en gratis SEO analyse til dig, hvor vi afdækker fejl og mangler samt muligheder for øget synlighed og konverteringer.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer

  Dit domæne

  Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

  Eventuelle bemærkninger til analysen (valgfrit)

  SEO analysen kan indeholde:

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

  Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

  FAQ

  Forpligter jeg mig til noget?

  En gratis SEO analyse er helt uforpligtende.

  Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

  Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

  Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din SEO analyse.

  Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din SEO analyse.

  Hvordan får jeg min SEO analyse?

  Så snart vi har færdiggjort din SEO analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

  Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.

  Analysering af SEO

  Hos SearchComet har vi mange års erfaring inden for SEO. Vores SEO specialister er grundige og dygtige til at finde selv de helt mindste SEO fejl. Vi ser derfor et stort potentiale i, at der udarbejdes en gratis SEO analyse, så vi hurtigt kan afdække jeres SEO udfordringer.

  Vores SEO analyse udarbejdes af vores dygtige specialister, som er yderst ferme til at finde frem til diverse udfordringer. Igennem vores mange værktøjer, kan vi hurtigt definere, hvor de lavt hængende frugter for jer er.

  Til trods for, at vi gennemgår mange forskellige SEO aspekter på jeres hjemmeside, sigter vi fortsat efter, at SEO analysen skal være let forståelig. Vi har derfor gjort meget for at gøre vores analyse meget enkel og overskuelig.

  Hos SearchComet er I som kunde i centrum, og vi vil derfor rigtig gerne hjælpe med at gennemgå vores SEO analyse med jer, så I forstår helt fra A-Z, hvad vi har fundet frem til, og hvad vi mener, I bør gøre, så I får mest muligt organisk tilstedeværelse ude i Google.