Hvordan kan vi hjælpe?

Content Marketing i Lillerød

Content Marketing i Lillerød. Sådan får du øget synlighed og omsætning online - også i Lillerød! Hos SearchComet går vi op i at skabe tætte relationer med vores kunder, så her vil du få en god kundeservice ud over det sædvanlige. Dette er populært blandt vores kunder, da det resulterer i rigtig gode samarbejder. Vi er derfor også glade for, at vores kunder giver os 5/5 stjerner. Vil du også opnå ny synlighed? Kontakt os i dag!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor Content Marketing i Lillerød?

Din synlighed online er vigtig, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at bruge de mange muligheder inden for digital markedsføring. Vi giver dig de bedste forudsætninger for succes, ved at udtænke en strategi, der udnytter dine styrker i markedet. Vi arbejder ud fra aftalte KPIer (Key Performance Indicators), så vi har en fælles forståelse af, hvad målet med initiativet er. Vores ønske om at forstå dine mål betyder, at vi får det optimale samarbejde med fokus på dine ønsker.
 
Vi er et digital marketing bureau, der har mange års erfaring inden for Content Marketing. Vha. en struktureret indsats, opfylder vi dine Content Marketing-ambitioner i Lillerød. Dette gør vi med et tæt Content Marketing-samarbejde, hvor udgangspunktet er dine målsætninger. Derved vil du få en viljestærk samarbejdspartner, som skaber solide Content Marketing-resultater for virksomheden. Derudover giver vi dig kompetent rådgivning under hele samarbejdet, så du får en dyb indsigt i Content Marketing og Content Marketing-strategien for din virksomhed.
 
Når vi etablerer et Content Marketing-samarbejde, får vi fastlagt dine målsætning. Når vi har fået indsigt i dine mål, ser vi nærmere på, hvordan du bruger Content Marketing i dag. Derved får vi indsigt i optimeringsmuligheder, så vi kan lave en succesfuld handlingsplan for din Content Marketing-indsats. Vores fokus er altid på data, da vi herved kan sikre, at vores arbejde skaber resultater. Det vil øge sandsynligheden for succes, da vi herved kan optimere hele Content Marketing-processen.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Content Marketing i Lillerød

Men hvad har vi at tilbyde? Vi er unikke ved, at vi vil have dig med på den digitale rejse. Derfor gør vi alt for, at du får en dyb indsigt i din løsning. Vores hovedformål er, at være en lønsom investering, da det er sådan, vi får et godt samarbejde. Derfor er det også vigtigt, at vi fokuserer på dine mål, så vi sikrer, at vi skaber værdi for din virksomhed. Vores integritet og fokus på dig som kunde betyder, at du vil opleve, at vi brænder for din virksomhed lige så meget som dig.
 
Som nævnt tidligere er vi anderledes fra de andre bureauer, ved at vi holder os selv til ansvar, ved at dele vores opgaver og resultaterne. Her laver vi et marketing dashboard, som viser resultaterne af aktiviteterne i månedlige statusser. Dette gør vi for at opbygge den troværdighed, som vi mener er nødvendig for et effektivt Content Marketing-samarbejde. Derudover vil vi gerne holde fysiske, online eller telefonmøder, hvor vi kan evaluere samarbejdet. Derved får vi løst eventuelle misforståelser effektivt, så vi får et endnu bedre samarbejde.
 
Lyder ovenstående interessant, og søger du en ærlig samarbejdspartner, så du kan øge dine resultater online, også i Lillerød? Vi er klar til at hjælpe dig, så du kan få flere kunder. Vil du vide mere om et Content Marketing-samarbejde, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail. Lad os tage en uforpligtende snak, hvor vi også kan estimere en mulig Content Marketing-løsning for dig. Alternativt kan du kontakte os via kontaktformularen - så giver vi dig et kald.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...