Hvordan kan vi hjælpe?

Linkbuilding i Ebeltoft

Hos SearchComet brænder vi for, at give dig den bedste Linkbuilding-løsning, om så din virksomhed er i Ebeltoft eller andre dele af landet. Hos SearchComet er vores værdier tæt og åben dialog, så her kan vi give rådgivning og sparring, der matcher dit niveau og behov. Dette kommer dig til gode, da det resulterer i rigtig gode samarbejder. Vi kan derfor også prale af, at vi har meget lav kundeudskiftning. Interesseret i et samarbejde? Kontakt os i dag!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor Linkbuilding i Ebeltoft?

Din synlighed online er vigtig, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at udnytte de mange digitale muligheder. SearchComet hjælper dig med at indfri dette potentiale, ved at planlægge en Linkbuilding-strategi med fokus på dine styrker. Vi tager udgangspunkt i dine målsætninger, så der ikke er tvivl om, hvad vi skal opnå. Vores fokus på at opnå dine mål gør, at vi skaber et bedre samarbejde skræddersyet til dine behov.
 
Vi er et digital marketing bureau, som har arbejdet med Linkbuilding i mange år. Ved hjælp af effektive initiativer, kan vi hjælpe dig og din virksomhed i Ebeltoft med at få succes online. Dette sker i et tæt og personligt samarbejde, hvor vi arbejder ud fra dine KPIer. Derved får du en ambitiøs samarbejdspartner, som løfter virksomhedens Linkbuilding-indsats til nye højder. Derudover får du kvalificeret Linkbuilding-rådgivning, så du til hver en tid har indblik i Linkbuilding-strategien for din virksomhed.
 
Når vi begynder et Linkbuilding-samarbejde med dig, fastlægger vi dine formål med Linkbuilding. Når dine mål er kortlagt, ser vi på, hvordan du bruger Linkbuilding i dag. Derved får vi indsigt i optimeringsmuligheder, så vi kan lave en effektiv Linkbuilding-strategi. Hos SearchComet tager vi udgangspunkt i den tilgængelige data, da vi herved kan gå mere målrettet til værks. Dette kommer dig til gode, da vi kan finde det oplagte potentiale, vi skal optimere på.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Linkbuilding i Ebeltoft

Men hvorfor arbejde sammen med SearchComet? Vi er ikke som andre bureauer, da vi går ind for den helt personlige kontakt. Derfor kan du virkelig forvente, at du får fuld indsigt i din løsning. Vi skal være lønsomme, da det er sådan, vi får et lagt og produktivt samarbejde. Derfor er det også vigtigt, at vi skal have en tæt indledende dialog omkring dine mål. SearchComets fokus på et nært og personligt samarbejde betyder, at du vil få en engageret partner, der vil din virksomhed det bedste.
 
Som nævnt tidligere er vi anderledes fra de andre bureauer, ved at vi gør resultaterne og opgaverne klare hver måned. Dette kommunikeres vha. et kundedashboard, hvor du får indsigt i dine marketingaktiviteters udvikling. Således skaber vi den transparens, som vi betragter som en selvfølge i et vellykket samarbejde. Derudover vil vi gerne holde fysiske, online eller telefonmøder, hvor vi kan evaluere samarbejdet. Så får vi en bedre forståelse af hinanden, så vi sikrer, at samarbejdet kun bliver forbedre.
 
Lyder det interessant, og søger du et Linkbuilding-samarbejde, så du kan opnå større synlighed online og i Ebeltoft. Hos SearchComet står vi klar til at hjælpe, så du kan få flere kunder. Ønsker du at vide mere om et samarbejde, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail. Vi tilbyder et uforpligtende møde, hvor vi lærer mere om din virksomhed, så vi kan lave et tilbud til dig. Alternativt kan du kontakte os via kontaktformularen - så giver vi dig et kald.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...