Hvordan kan vi hjælpe?

Linkbuilding i Hvidovre

Linkbuilding i Hvidovre. Sådan får du øget synlighed og omsætning online - også i Hvidovre! Hos SearchComet går vi op i at skabe tætte relationer med vores kunder, så her vil du få en god kundeservice ud over det sædvanlige. Dette ser vores kunder mange fordele i, da det øger vores og kundens produktivitet og indsigt. Vi kan derfor også være stolte af, at vi har meget lav kundeudskiftning. Vil du også opnå ny synlighed? Tag kontakt til os nu - vi glæder os til at indlede en dialog om dine muligheder!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor Linkbuilding i Hvidovre?

Digital synlighed er ekstremt vigtigt, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor er det oplagt, at se på mulighederne inden for Linkbuilding. Vi sikrer gode Linkbuilding-resultater, ved at lave en målrettet strategi med fokus på dine styrker og KPIer. Vi lytter til dine behov, og aftaler KPIer at arbejde ud fra, så vi arbejder mod et fælles mål. Vores ønske om at forstå dine mål betyder, at du bliver hørt, hvilket skaber et bedre samarbejde på sigt.
 
SearchComet er et digitalt marketing bureau, med rig erfaring inden for Linkbuilding. Vha. en struktureret indsats, sikrer vi, at din virksomhed i Hvidovre opnår succes online. Dette sker i et tæt og personligt samarbejde, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds KPIer. Derved vil du få en viljestærk samarbejdspartner, som er med til at skabe Linkbuilding-resultater for virksomheden. Derudover giver vi dig kompetent rådgivning under hele samarbejdet, så du ved, hvorfor vi gør, hvad vi gør, for at løfte din Linkbuilding-strategi.
 
Når vi starter et Linkbuilding-samarbejde, er dine mål det første vi får fastlagt. Når vi har fundet ud af dine mål med Linkbuilding, ser vi på, hvordan du bruger Linkbuilding i dag. Herved får vi et kendskab til det potentiale, så vi kan lave en effektiv Linkbuilding-strategi. Hos SearchComet tager vi udgangspunkt i den tilgængelige data, da vi herved kan sikre, at vores arbejde skaber resultater. Det kommer din virksomhed til gode, da vi kan identificere de lavthængende frugter, vi skal have "plukket".

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Linkbuilding i Hvidovre

Men hvorfor skal du netop samarbejde med os? Vi er ikke som andre bureauer, da vi går ind for den helt personlige kontakt. Derfor vil du opleve, at du inddrages i processen, så du har indsigt i alt vi gør. Vi skal ikke være en udgift, men derimod en lønsom investering, da vi herved får det bedste samarbejde. Dette er årsagen til, at vi skal have en tæt indledende dialog omkring dine mål. Vores fokus på nærhed og personlig engagement betyder, at du vil få en engageret partner, der vil din virksomhed det bedste.
 
At vi anser os selv som gennemsigtige og troværdige mærkes i samarbejdet, ved at vi gør resultaterne og opgaverne klare hver måned. Det gør vi gennem vores eget dashboard, som viser dine kernetal og vores udførte opgaver. Herved skabes den gennemsigtighed, som skaber det bedste og mest optimale Linkbuilding-samarbejde. Vi har også ofte løbende statusmøder med kunder, hvor vi kan justere og evaluere samarbejdet. Så får vi en bedre forståelse af hinanden, så vi skaber et bedre og bedre samarbejde, som tiden går.
 
Lyder det interessant, og søger du et Linkbuilding-samarbejde, som kan øge din virksomheds synlighed online (også i Hvidovre)? Vores specialister står klar til at hjælpe dig, så du kan øge din virksomheds omsætning. Vil du høre mere om dine Linkbuilding-muligheder, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at tage en snak med dig, hvor vi også kan estimere en mulig Linkbuilding-løsning for dig. Alternativt kan du kontakte os via kontaktformularen - så kontakter vi dig.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...