Hvordan kan vi hjælpe?

SEO i Hals

Hos SearchComet brænder vi for, at give dig den bedste SEO-løsning, uanset om din virksomhed er i Hals, eller om du målretter personer i Hals. Hos SearchComet værdsætter vi nærhed og relationer med vores kunder, så her er du garanteret en sparringspartner, der brænder for din forretning. Dette kommer dig til gode, da det øger vores og kundens produktivitet og indsigt. Derfor kan vi også prale af, at vi har høj kundetilfredsstillelse. Interesseret i et samarbejde? Tag kontakt til os nu - vi glæder os til at indlede en dialog om dine muligheder!

Ønsker du også et bureau, der:

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

Fordelene

Hvorfor SEO i Hals?

Din digitale tilstedeværelse er ekstrem vigtig, for at du kan bibeholde din konkurrenceevne. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at se på mulighederne inden for SEO. Vi hjælper med at skabe de bedste SEO-resultater, ved at lave en målrettet strategi med fokus på dine styrker og KPIer. Vi lytter til dine behov, og aftaler KPIer at arbejde ud fra, så vi har en fælles forståelse af, hvad målet med initiativet er. Vores anerkendelse af vigtigheden af dine mål betyder, at du bliver hørt, hvilket skaber et bedre samarbejde på sigt.
 
Hos SearchComet får du et marketing bureau, med rig erfaring inden for SEO. Gennem en målrettet strategi, hjælper vi din virksomhed i Hals med at nå ud til nye kunder. Dette sker gennem et nært SEO-samarbejde, hvor vi tager afsæt i din virksomheds KPIer. Derved får du en stærk samarbejdspartner, som giver dig viden og skaber gode SEO-resultater for din virksomhed. Derudover får du kvalificeret SEO-rådgivning, så du får en forståelse af vores SEO-anbefalinger.
 
Når vi begynder et SEO-samarbejde med dig, er dine mål det første vi får fastlagt. Når vi har fundet ud af dine mål med SEO, ser vi kort på din nuværende SEO-situation. Herved får vi et kendskab til det potentiale, så vi kan lave en succesfuld handlingsplan for din SEO-indsats. Hos SearchComet tager vi udgangspunkt i den tilgængelige data, da vi herved kan gå mere målrettet til værks. Det kommer din virksomhed til gode, da vi herved kan optimere hele SEO-processen.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Christian Jessen
CEO & Partner

Skal vi tale om dine muligheder?

Derfor skal du samarbejde med SearchComet om SEO i Hals

Men hvorfor samarbejde med os? Vi er ikke som andre bureauer, da vi går ind for den helt personlige kontakt. Derfor gør vi alt for, at du bliver involveret i din løsning. Vores mål er, at vores aktiviteter skal være lønsomme, da vi herved sikrer, at vi får et langt samarbejde. Derfor er det essentielt, at vi har en tæt dialog, så du forstår, hvad der skal til, for at opnå dine mål. Vores integritet og fokus på dig som kunde betyder, at du vil opleve, at vi brænder for din virksomhed lige så meget som dig.
 
Som nævnt tidligere er vi anderledes fra de andre bureauer, ved at vi tager ansvar, og gør vores arbejde og resultater synlige. Her laver vi et marketing dashboard, som viser resultaterne af aktiviteterne i månedlige statusser. Således skaber vi den transparens, som skaber det bedste og mest optimale SEO-samarbejde. Vi har også ofte løbende statusmøder med kunder, hvor vi kan ændre og forbedre samarbejdet. Så kan vi få mere fokus på det, du føler er vigtigst, så vi skaber et bedre og bedre samarbejde, som tiden går.
 
Har du brug for et (nyt) SEO-bureau, så du kan øge dine resultater online, også i Hals? Vi står klar til at hjælpe dig, så du kan få adgang til en helt ny kundegruppe. Hvis du gerne vil vide mere om et potentielt SEO-samarbejde, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at tale med dig, hvor vi kan tale om dine behov og ambitioner for et samarbejde. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden - så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...