KONVERTERINGSOPTIMERING

Brugertests

Få indsigt i dine brugeres online oplevelser, så du kan optimere din side ud fra adfærdsdata.

Hvorfor lave brugertests?

En hjemmeside rummer et kæmpe potentiale, og kampen stopper aldrig for at forbedre brugernes oplevelse og øge konverteringsraten på hjemmesiden. Der er dog desværre mange hjemmesider ude i verden, hvor der ikke er arbejdet ind i at skabe den bedre brugeradfærd.

Hos SearchComet forstår vi os på brugeradfærden, og hvordan vi kan forbedre den ved hjælp af brugertests. Ved hjælp af disse brugertests kan vi være med til at øge din konverteringsrate, så du opnår flere konverteringer på din hjemmeside.

Vi har en række værktøjer, som vi benytter os af, når vi laver brugertests. Vores værktøjer hjælper os med at finde databegrundede optimeringsforslag til hjemmesiden, så vi kan skabe en bedre brugeradfærd på hjemmesiden.

Vi kan blandt andet optage individuelle sessioner, så vi kan se præcis, hvordan brugeren navigerer på siden, som også fortæller os, hvilke udfordringer brugeren møder. Hvis din side har meget trafik, kan vi også bruge kvantitative værktøjer såsom heatmaps, hvor vi kan se, hvilke elementer på siden brugeren interagerer med.

Udover disse værktøjer kan vi også lave en heuristisk gennemgang af siden, hvor vi tester siden, og evaluerer opsætningen ud fra best-practice principper, hvilket identificerer udfordrende områder, der kræver optimering.

Optimeringsforslag kan testes med A/B splittesting, hvor vi kan se, hvilken effekt en ændring vil have på siden. Herved sikrer vi at de ændringer, vi implementerer, fungerer efter hensigten.

Alle sider er forskellige, og den optimale løsning afhænger af, hvor meget trafik du har, samt hvordan din side er bygget op. Vi tager naturligvis gerne en snak med dig om, hvad der vil være den bedste løsning for dig, når vi taler om brugertests og det at skabe den bedste brugeradfærd.

Er du interesseret i at høre mere om brugertests, og hvordan vi kan hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os.

SearchComet hjælper dig med:

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Opsætning af brugertest-værktøj

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Planlægning af brugertests

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Opsætning og analyse af brugertests

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 A/B splittesting af optimeringsforslag

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Ekspertgennemgang af din side


Vil du øge din konverteringsrate med brugertests, så kontakt os nu.

    GRATIS POTENTIALEANALYSE

    Bestil en gratis potentialeanalyse som startskuddet på, hvordan du når dine mål.

    Bestil potentialeanalyse Læs mere om samarbejdet