KONVERTERINGSOPTIMERING

Sporingsopsætning

Data er nøglen til, at du kan optimere din online synlighed, og derfor er det vigtigt, at din sporing fungerer.

Hvorfor få opsat sporingskoder på din side?

“The price of light is less than the cost of darkness.”

Korrekt opsat sporing tillader, at du får indsigt i dine brugeres adfærd og din sides effektivitet. Derudover kan du opsætte målsporing, hvor du kan definere dine ønskede mål, så du kan se præcis, hvem og hvor ofte en bruger udfører en ønsket handling (en såkaldt konvertering). Dette kan f.eks. være et salg, udfyldelse af kontaktformular, klik på tlf. nr. og meget andet.

Uden sporing vil du ikke kunne se, hvordan din side bliver brugt eller om der er udfordringer på din side, der forhindrer brugeren i at udføre en ønsket handling. Derudover ville du ikke kunne se, om din online annoncering er lønsom, hvilket er centralt for din online succes.

At opsætte sporing kan dog gøres på flere måder. Hos SearchComet bruger vi Google Tag Manager som en platform til at implementere sporingskoder, da denne løsning er fleksibel og skalérbar, så du altid har styr på dit setup.

Har du ikke allerede opsat en Google Tag Manager i dag, kan vi hjælpe dig med at finde frem til den rette sporingskode, hvortil vi får den koblet sammen med din Google Analytics og hjemmesiden. I samråd med dig, sørger vi ligeledes for at opsætte relevante mål ud fra dine KPI’er. Dette kan blandt andet være klik på e-mailadresser, telefonnummer og udfyldelse af kontaktformular.

Dertil sørger vi også for at opsætte sporingskoden sammen med din Google Analytics, så både du og vi hele tiden kan følge udviklingen af dine kunders adfærd på din hjemmeside. Har du ikke allerede i dag fået opsat din Google Analytics konto, hjælper vi gerne med opsætningen af den.

Derudover kan vi også tilbyde en gennemgang af din nuværende opsætning af Google Analytics, hvortil vi kommer med feedback på, hvad du ellers bør opsætte af sporingskoder, mål og andet, så du sikrer dig, at du får al den relevante data om dine besøgende med over i Google Analytics og Google Tag Manager.

Har du en webshop, er det naturligvis vigtigt, at den er opsat til E-handelsporing, så du hele tiden kan følge med i dine salg via Google Analytics.

Ønsker du hjælp til opsætning af sporingskoder og mål, så tag kontakt til os nu, så vi kan snakke mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

SearchComet hjælper dig med:

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Opsætning af sporingskoder på din hjemmeside

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Opsætning af Google Tag Manager

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Opsætning af mål og hændelser

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Opsætning af e-handelssporing

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Rådgivning om jeres sporing


Mangler du sporing på din side eller vil du forbedre din dataindsigt, så kontakt os nu.

    GRATIS POTENTIALEANALYSE

    Bestil en gratis potentialeanalyse som startskuddet på, hvordan du når dine mål.

    Bestil potentialeanalyse Læs mere om samarbejdet