B2B Digital Marketing i Køge

Hos SearchComet brænder vi for, at give dig den bedste B2B Digital Marketing-løsning, om så din virksomhed er i Køge eller andre dele af landet. Hos SearchComet værdsætter vi nærhed og relationer med vores kunder, så her vil du få en god kundeservice ud over det sædvanlige. Dette er populært blandt vores kunder, da det skaber flere og bedre resultater. Derfor kan vi også prale af, at vi har fået 5 stjerner på Trustpilot, Facebook og Google. Vil du også opnå ny synlighed? Tag kontakt til os nu!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Du kan få hjælp til:

✔️ SEO

✔️ Linkbuilding

✔️ Teknisk SEO

✔️ Google Adwords

✔️ Facebook Ads

✔️ Instagram annoncering

✔️ Microsoft Ads (Bing)

✔️ LinkedIn annoncering

✔️ Affiliate marketing

  Hvorfor B2B Digital Marketing i Køge?

  Digital synlighed er ekstremt vigtigt, for at du kan slå dine konkurrenter. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at investere i B2B Digital Marketing. Vi hjælper med at skabe de bedste B2B Digital Marketing-resultater, ved at planlægge en B2B Digital Marketing-strategi med fokus på dine styrker. Vi lytter til dine behov, og aftaler KPIer at arbejde ud fra, så vi skaber de bedste forudsætninger for, at du får gode resultater. Vores fokus på dine mål gør, at vi får det optimale samarbejde med fokus på dine ønsker.

  SearchComet er et B2B Digital Marketing bureau, som gennem mange år har arbejdet med B2B Digital Marketing. Vha. en struktureret indsats, hjælper vi din virksomhed i Køge med at nå ud til nye kunder. Dette sker gennem et nært B2B Digital Marketing-samarbejde, hvor vi arbejder ud fra dine KPIer. Derved får du en samarbejdspartner med stærke kompetencer, som hjælper med at højne din B2B Digital Marketing-indsats. Derudover får du kvalificeret B2B Digital Marketing-rådgivning, så du til hver en tid har indblik i B2B Digital Marketing-strategien for din virksomhed.

  Når vi starter et B2B Digital Marketing-samarbejde, er dine mål det første vi får fastlagt. Når vi har fået indsigt i dine mål, ser vi kort på din nuværende B2B Digital Marketing-situation. Herved får vi et klart billede af de muligheder, så vi kan lave en succesfuld handlingsplan for din B2B Digital Marketing-indsats. Hos SearchComet tager vi afsæt i din historiske data, da det sikrer, at vores indsats er optimeret til din situation. Dette kommer dig til gode, da vi kan identificere de lavthængende frugter, vi skal have “plukket”.

  Derfor skal du samarbejde med SearchComet om B2B Digital Marketing i Køge

  Men hvorfor arbejde sammen med SearchComet? Vi er ikke blot glade, når du får succes – vi vil også have dig med på rejsen. Derfor er vores mål, at vi er ekstremt gennemsigtige i vores samarbejde. Vores mål er, at vores aktiviteter skal være lønsomme, da det er sådan, vi får et godt samarbejde. Dette er grunden til, at vi skal have en tæt indledende dialog omkring dine mål. Vores fokus på et nært samarbejde betyder, at du vil opleve en helt unik kundeservice, uanset hvor stor din virksomhed er.

  At vi anser os selv som gennemsigtige og troværdige mærkes i samarbejdet, ved at vi gør resultaterne og opgaverne klare hver måned. Det gør vi, ved at opsætte et marketing dashboard, som viser dine kernetal og vores udførte opgaver. Dette gør vi for at opbygge den troværdighed, som vi mener er nødvendig for et effektivt B2B Digital Marketing-samarbejde. Vi kan også invitere på løbende møder gennem samarbejdet, hvor vi kan evaluere samarbejdet. Så får vi en bedre forståelse af hinanden, så vi opnår en gnidningsfrit og positivt samarbejde.

  Har du brug for et (nyt) B2B Digital Marketing-bureau, så du kan øge dine resultater online, også i Køge? Vores specialister hjælper dig, så du kan få flere kunder og mere omsætning. Ønsker du at vide mere om et samarbejde, kan du altid give os et kald eller sende en mail. Vi ser frem til at tale med dig, hvor vi også kan estimere en mulig B2B Digital Marketing-løsning for dig. Ellers kan du udfylde formularen her på siden, så kontaktes du hurtigst muligt.

  start din digitale rejse

  Gratis potentialeanalyse

  Vil du vide mere om din egen B2B Digital Marketing-indsats, så du kan få ny inspiration og vækst? Vi laver gratis potentialeanalyser, som kan give dig et overblik og indsigt i din B2B Digital Marketing-indsats. Samtidig modtager du også optimeringsforslag, så du kan få flere konverteringer. Efterfølgende kan vi besøge din virksomhed, hvor vi gerne præsenterer og uddyber analysen. Udfyld og send formularen herunder, hvis du ønsker at modtage en potentialeanalyse.

   Dit navn

   Din e-mail

   Dit telefonnummer

   Dit domæne

   Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

   Potentialeanalysen kan indeholde:

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

   FAQ

   Forpligter jeg mig til noget?

   En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

   Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

   Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

   Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

   Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

   Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.