AdWords i Billund

Vil du have en AdWords-løsning, der giver øget synlighed og omsætning – også i Billund! Hos SearchComet er vores værdier tæt og åben dialog, så her vil du få en seriøs partner, der sætter dine behov først. Dette er vores kunder meget glade for, da vi kan behandle kunderne forskelligt ud fra konteksten af deres situation. Derfor kan vi også prale af, at vores kunder giver os 5/5 stjerner. Interesseret i et samarbejde? Tag kontakt til os nu – vi glæder os til at indlede en dialog om dine muligheder!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Du kan få hjælp til:

✔️ SEO

✔️ Linkbuilding

✔️ Teknisk SEO

✔️ Google Adwords

✔️ Facebook Ads

✔️ Instagram annoncering

✔️ Microsoft Ads (Bing)

✔️ LinkedIn annoncering

✔️ Affiliate marketing

  Hvorfor AdWords i Billund?

  Din digitale tilstedeværelse er ekstrem vigtig, for at du kan opnå konstant vækst i disse tider. Derfor er det oplagt, at se på mulighederne inden for AdWords. Vi giver dig de bedste forudsætninger for succes, ved at udnytte vores erfaringer inden for AdWords, til at lave en effektiv strategi til dig. Vi arbejder ud fra aftalte KPIer (Key Performance Indicators), så vi arbejder mod et fælles mål. Vores specialisters forståelse af dine mål gør, at vi skaber et konstruktivt samarbejde med fokus på dine behov.

  Hos SearchComet får du et marketing bureau, med rig erfaring inden for AdWords. Vha. en struktureret indsats, hjælper vi din virksomhed i Billund med at nå ud til nye kunder. Dette gør vi i samarbejde med dig, hvor udgangspunktet er dine målsætninger. Derved får du en ambitiøs samarbejdspartner, som hjælper med at højne din AdWords-indsats. Derudover får du professionel sparring, så du ved, hvorfor vi gør, hvad vi gør, for at løfte din AdWords-strategi.

  Når vi etablerer et AdWords-samarbejde, tager vi udgangspunkt i dine målsætning. Når vi har fået indsigt i dine mål, så får vi set på din nuværende brug af AdWords. Herved får vi et kendskab til det potentiale, så vi kan udarbejde en effektiv AdWords-plan. Vores fokus er altid på data, da det sikrer, at vores indsats er optimeret til din situation. Dette betyder bedre resultater for dig, da vi herved kan undgå at bruge penge på noget, der ikke virker optimalt alligevel.

  Derfor skal du samarbejde med SearchComet om AdWords i Billund

  Men hvad har vi at tilbyde? Vi er fast besluttet på, at du skal få den bedste oplevelse som kunde hos os. Derfor vil du opleve, at du får fuld indsigt i din løsning. Vi skal være lønsomme, da det er sådan, vi får et godt samarbejde. Derfor er det essentielt, at vi får talt om dine KPIer, så vi kan sikre, at vi lever op til dem. Vores fokus på nærhed og personlig engagement betyder, at du vil opleve en helt unik kundeservice, uanset hvor stor din virksomhed er.

  Som sagt går vi op i gennemsigtighed, og det mærkes, ved at vi deler opgavelister hver måned samt resultaterne for måneden. Det gør vi, ved at opsætte et marketing dashboard, hvor du får indsigt i dine marketingaktiviteters udvikling. Dette er med til at skabe den gennemsigtighed, som vi mener er nødvendig for et effektivt AdWords-samarbejde. Vi holder også ofte løbende møder, hvor vi kan ændre og forbedre samarbejdet. Derved løser vi eventuelle problemstillinger hurtigt, så vi sikrer, at samarbejdet kun bliver forbedre.

  Har du brug for et (nyt) AdWords-bureau, som kan øge din virksomheds synlighed online (også i Billund)? Vi er klar til at hjælpe dig, så du kan øge din virksomheds omsætning. Har du brug for rådgivning om AdWords, kan du altid kontakte os. Vi tilbyder et uforpligtende møde, hvor vi samtidig fortæller lidt om, hvordan et AdWords-samarbejde kunne se ud. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden – så kontaktes du hurtigst muligt.

  start din digitale rejse

  Gratis potentialeanalyse

  Har du brug for indblik i din nuværende AdWords-performance, så du kan få ny inspiration og vækst? Hos SearchComet har vi udarbejdet en potentialeanalyse, som kan klarlægge effekten af dit nuværende AdWords-setup. Samtidig får du optimeringsforslag, så du har mulighed for at forbedre dine indsatser. Vi kører gerne ud til dit firma, hvor vi kan præsentere potentialeanalysen og tale mere om din AdWords-indsats. Udfyld formularen herunder, hvis vi skal lave din potentialeanalyse.

   Dit navn

   Din e-mail

   Dit telefonnummer

   Dit domæne

   Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

   Potentialeanalysen kan indeholde:

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

   FAQ

   Forpligter jeg mig til noget?

   En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

   Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

   Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

   Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

   Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

   Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.