AdWords i Kerteminde

AdWords i Kerteminde. Sådan får du øget synlighed og omsætning online uanset om din virksomhed er i Kerteminde, eller om du målretter personer i Kerteminde. Hos SearchComet er vores værdier tæt og åben dialog, så her kan vi give rådgivning og sparring, der matcher dit niveau og behov. Dette kommer dig til gode, da det øger vores og kundens produktivitet og indsigt. Vi kan derfor også være stolte af, at vi har høj kundetilfredsstillelse. Vil du også opnå ny synlighed? Tag kontakt til os nu – vi glæder os til at indlede en dialog om dine muligheder!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Du kan få hjælp til:

✔️ SEO

✔️ Linkbuilding

✔️ Teknisk SEO

✔️ Google Adwords

✔️ Facebook Ads

✔️ Instagram annoncering

✔️ Microsoft Ads (Bing)

✔️ LinkedIn annoncering

✔️ Affiliate marketing

  Hvorfor AdWords i Kerteminde?

  Din online tilstedeværelse er vigtig, for at du kan bibeholde din konkurrenceevne. Derfor er det oplagt, at investere i AdWords. Vi giver dig de bedste forudsætninger for succes, ved at planlægge en AdWords-strategi med fokus på dine styrker. Vi vil gerne arbejde ud fra aftalte KPIer, så vi arbejder mod et fælles mål. Vores ønske om at forstå dine mål betyder, at vi får et tættere samarbejde, og det sikrer, at du bliver hørt.

  SearchComet er et online marketing bureau, som har arbejdet med AdWords i mange år. Gennem en struktureret og effektiv tilgang, sikrer vi, at din virksomhed i Kerteminde opnår succes online. Dette gør vi med et tæt AdWords-samarbejde, hvor udgangspunktet er dine målsætninger. Derved vil du få en viljestærk samarbejdspartner, som er med til at skabe AdWords-resultater for virksomheden. Derudover får du kvalificeret AdWords-rådgivning, så du til hver en tid har indblik i AdWords-strategien for din virksomhed.

  Når vi begynder et AdWords-samarbejde med dig, får vi fastlagt dine målsætning. Når vi har fastlagt dine mål med AdWords, så får vi set på din nuværende brug af AdWords. Herved får vi et kendskab til det potentiale, så vi kan udarbejde en effektiv AdWords-plan. Hos SearchComet er omdrejningspunktet den data, vi har til rådighed, da vi herved kan undgå tidligere fejl og fokusere på, hvad der virker. Det kommer din virksomhed til gode, da dataindsigten tillader, at vi finder den optimale strategi.

  Derfor skal du samarbejde med SearchComet om AdWords i Kerteminde

  Hvorfor skal du samarbejde med SearchComet? Vi er ikke blot glade, når du får succes – vi vil også have dig med på rejsen. Vi går den ekstra mil for, at du får fuld indsigt i din løsning. Vores hovedformål er, at være en lønsom investering, da det er sådan, vi får et lagt og produktivt samarbejde. Dette er grunden til, at vi fokuserer på dine mål, så vi sikrer, at vi skaber værdi for din virksomhed. SearchComets fokus på et nært og personligt samarbejde betyder, at du vil få en engageret partner, der vil din virksomhed det bedste.

  Som sagt går vi op i gennemsigtighed, og det mærkes, ved at vi har masser af dialog og samtidig gør vores arbejde synligt. Her laver vi et marketing dashboard, som giver dig indblik i dine aktiviteter. Herved skabes den gennemsigtighed, som er med til at skabe et helt specielt AdWords-samarbejde. Vi holder også ofte løbende møder, hvor vi har mulighed for at reorientere samarbejdet. Så får vi en bedre forståelse af hinanden, så vi løbende forbedrer og optimerer samarbejdet.

  Ønsker du et ærligt og datadrevet AdWords-bureau, så du kan opnå større synlighed online og i Kerteminde. Vores specialister hjælper dig, så du kan øge din virksomheds omsætning. Vil du vide mere om et AdWords-samarbejde, kan du kontakte os på tlf. eller mail. Vi ser frem til at tage en uforpligtende snak, hvorefter vi kan udarbejder et tilbud til dig. Du kan også vælge at udfylde formularen her på siden – så ringer vi dig op.

  start din digitale rejse

  Gratis potentialeanalyse

  Ønsker du at få belyst din eksisterende AdWords-indsats, så du kan optimere og få mere succes online? Hos SearchComet laver vi en gratis potentialeanalyse, som giver dig overblik over dine nuværende AdWords-aktiviteter. Samtidig får du optimeringsforslag, så du kan få flere konverteringer. Efter analysen er sendt, kan vi besøge dig eller holde et online møde, hvor vi kan præsentere potentialeanalysen og tale mere om din AdWords-indsats. Udfyld potentialeanalyse-formularen herunder, hvis du ønsker at modtage en potentialeanalyse.

   Dit navn

   Din e-mail

   Dit telefonnummer

   Dit domæne

   Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

   Potentialeanalysen kan indeholde:

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

   FAQ

   Forpligter jeg mig til noget?

   En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

   Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

   Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

   Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

   Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

   Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.