Facebook Ads i Assens

Vil du have en Facebook Ads-løsning, der giver øget synlighed og omsætning – også i Assens! Hos SearchComet går vi ind for et tæt samarbejde, så her vil du få en seriøs partner, der sætter dine behov først. Dette ser vores kunder mange fordele i, da det øger vores og kundens produktivitet og indsigt. Vi kan derfor også prale af, at vores kunder roser os på diverse anmeldelsessider. Vil du også opnå ny synlighed? Tag kontakt til os nu!

Kontakt os Gratis potentialeanalyse

Du kan få hjælp til:

✔️ SEO

✔️ Linkbuilding

✔️ Teknisk SEO

✔️ Google Adwords

✔️ Facebook Ads

✔️ Instagram annoncering

✔️ Microsoft Ads (Bing)

✔️ LinkedIn annoncering

✔️ Affiliate marketing

  Hvorfor Facebook Ads i Assens?

  Din digitale tilstedeværelse er ekstrem vigtig, for at du kan bibeholde din konkurrenceevne. Derfor er det vigtigt, at bruge de mange muligheder inden for digital markedsføring. SearchComet hjælper dig med at indfri dette potentiale, ved at udnytte vores erfaringer inden for Facebook Ads, til at lave en effektiv strategi til dig. Hos os lytter vi til dine ønsker til KPIer, så vi skaber de bedste forudsætninger for, at du får gode resultater. Vores specialisters forståelse af dine mål gør, at du bliver hørt, hvilket skaber et bedre samarbejde på sigt.

  SearchComet er et digitalt marketing bureau, som gennem mange år har arbejdet med Facebook Ads. Ved hjælp af effektive initiativer, kan vi hjælpe dig og din virksomhed i Assens med at få succes online. Dette sker gennem et tæt samarbejde, hvor udgangspunktet er dine målsætninger. Derved får du en samarbejdspartner med stærke kompetencer, som giver dig viden og skaber gode Facebook Ads-resultater for din virksomhed. Derudover får du kvalificeret Facebook Ads-rådgivning, så du altid har indsigt i Facebook Ads-strategien og hvorfor vi gør, hvad vi gør.

  Når vi starter et Facebook Ads-samarbejde, får vi fastlagt dine målsætning. Når dine mål er kortlagt, ser vi kort på din nuværende Facebook Ads-situation. Herved får vi et kendskab til det potentiale, så vi kan lave en succesfuld handlingsplan for din Facebook Ads-indsats. Hos SearchComet er omdrejningspunktet den data, vi har til rådighed, da det sikrer, at vores indsats er optimeret til din situation. Dette betyder bedre resultater for dig, da vi herved kan undgå at bruge penge på noget, der ikke virker optimalt alligevel.

  Derfor skal du samarbejde med SearchComet om Facebook Ads i Assens

  Men hvorfor skal du netop samarbejde med os? Vi er ikke blot glade, når du får succes – vi vil også have dig med på rejsen. Derfor er vores mål, at vi er ekstremt gennemsigtige i vores samarbejde. Vi skal ikke være en udgift, men derimod en lønsom investering, da vi herved får det bedste samarbejde. Dette er årsagen til, at vi har fokus på dine KPIer, så vi kan sikre, at de bliver nået. Vores fokus på nærhed og personlig engagement betyder, at du vil blive behandlet som en særlig kunde uanset løsningens størrelse.

  ved at vi gør resultaterne og opgaverne klare hver måned. Det gør vi gennem vores eget dashboard, hvor du får indsigt i dine marketingaktiviteters udvikling. Dette er med til at skabe den gennemsigtighed, som vi betragter som en selvfølge i et vellykket samarbejde. Vi kan også invitere på løbende møder gennem samarbejdet, hvor vi kan evaluere samarbejdet. Det fører til, at vi hurtigt identificerer misforståelser, så vi får et endnu bedre samarbejde.

  Har du brug for et (nyt) Facebook Ads-bureau, som kan øge din virksomheds synlighed online (også i Assens)? Vores specialister står klar til at hjælpe dig, så du kan få adgang til en helt ny kundegruppe. Vil du høre mere om dine Facebook Ads-muligheder, er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder et uforpligtende møde, hvor vi også kan estimere en mulig Facebook Ads-løsning for dig. Ellers kan du udfylde formularen her på siden, så kontakter vi dig.

  start din digitale rejse

  Gratis potentialeanalyse

  Vil du gerne have klarlagt dit Facebook Ads-potentiale, så du kan skalere din digitale markedsføring? Hos SearchComet laver vi en gratis potentialeanalyse, som kan skabe klarhed omkring dit brug af Facebook Ads. Derudover får du også anbefalinger til optimeringsforslag, så du kan få flere konverteringer. Efterfølgende kan vi besøge din virksomhed, så vi har mulighed for at præsentere analysen for dig. Udfyld formularen herunder, hvis vi skal udarbejde en potentialeanalyse til dig.

   Dit navn

   Din e-mail

   Dit telefonnummer

   Dit domæne

   Indtast tre konkurrenter (valgfrit)

   Potentialeanalysen kan indeholde:

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skitsering af, hvordan du bedst opnår dine mål

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af fejl og mangler

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af synlighed, trafik og afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Muligheder for udvidelse af trafik med højt afkast

   Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af din markeds- og konkurrencesituation

   FAQ

   Forpligter jeg mig til noget?

   En gratis potentialeanalyse er helt uforpligtende.

   Det er helt op til dig, om du ønsker et møde, hvor vi kan gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan eller du selv vil arbejde videre med dine online aktiviteter.

   Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

   Så snart du har indsendt dine oplysninger, vil vi kontakte dig og stille dig et par hurtige spørgsmål, som kan afdække dine nuværende online aktiviteter og eventuelle bemærkning, du måtte have til udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Herefter vil vi påbegynde udarbejdelsen af din potentialeanalyse.

   Hvordan får jeg min potentialeanalyse?

   Så snart vi har færdiggjort din analyse, vil vi sende den til dig via mail. Herefter kontakter vi dig over telefon, for at gennemgå analysen sammen med dig.

   Hvis du har lyst, kan vi komme ud og præsentere vores fund – således gå mere i dybden og komme med forslag til en konkret handlingsplan.